ekonomijobb.se

Logo

Inköpssamordnare

Företag Klippans kommun
Ort
Kategorier
Utgår

2021-08-01

Ansök nu

Inköpssamordnare

Arbetsplatsen

I Klippans kommun är vi 1600 kollegor som varje dag jobbar med samma fokus - att finnas till för våra invånare, företag och besökare. Vi är alla en viktig del av helheten och vill vara en kommun med stolta medarbetare och stolta Klippanbor. En röd tråd i vår strävan efter en gemensam kultur är att vi alla försöker leva efter våra kärnvärden "Vilja varandras framgång", "Våga sticka ut" och "Kul i jobbet".

Den politiska visionen är en kommun i utveckling där vi tillsammans skapar livskvalitet. Nyfiken? Läs mer på klippan.se/kollegaiklippan

För mer information: http://www.klippan.se

Arbetsuppgifter

Som inköpare på Socialförvaltningen kommer du att ansvara för samtliga av förvaltningens inköp. Det innebär att du ska verkställa beställningar från våra verksamheter avseende allt från kontorsmaterial till hygienartiklar och arbetskläder. Du kommer också att vara ansvarig för uppföljningen av förvaltningens upphandlade avtal och i ditt arbete kommer du att samarbeta med kommunens upphandlingsenhet. Du kommer att ingå i Socialförvaltningens bemanningsenhet i ekonomi/inköpsgruppen, och därmed kommer ekonomiadministration, tex. kontering och upprättande av fakturor, också att ingå i ditt uppdrag.

Kvalifikationer

Vi söker dig med upphandlingsutbildning, eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig, och som har ett genuint intresse av att arbeta med inköp och avtalsuppföljning. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av ekonomiadministration.

Som medarbetare i Socialförvaltningens bemanningsenhet lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du bör tycka om att samarbeta i grupp och vara aktiv i att driva utvecklingen inom enheten framåt, där ser dig själv som en självklar del i det gemensamma uppdraget. Du har en god initiativförmåga och uppmuntrar och stödjer förändringsinitiativ. Du arbetar på ett systematiskt, metodiskt och pålitligt sätt och har förmågan att anpassa dig till förändrade förhållanden. Du följer instruktioner och procedurer, är noggrann, analyserande och kan bedöma olika typer av data för att dra väl genomtänkta slutsatser samt för att skapa fungerande lösningar. Du har förmågan att planera och organisera ditt arbete samt leverera resultat. Du har lätt för att tänka i termer av vinst, förlust och mervärde.

Övrigt

Vi söker dig som har kompetens att bidra till våra verksamheter oavsett kön, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

För att kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess arbetar vi i ett kompetensbaserat rekryteringsverktyg.

Som anställd i Klippans kommun kommer du få tillgång till Förmånsklippan, en portal full med förmåner.

Varmt välkommen med din ansökan!

Omfattning/Varaktighet

Heltid, Tillsvidare

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.
Antal platser: 1

Kontaktpersoner

Mahlin Winther , Enhetschef
Telefon 0435-28508

Fackliga kontaktpersoner

Fackliga företrädare nås genom kommunens kundtjänst Telefon 0435-28000

Ange referens: C58769-2021-2
Sista ansökningsdag: 2021-08-01

Arbetsgivare

Klippans kommun
Socialförvaltningen - Socialförvaltningen Bemanning

Dela detta jobb

Logo
Inköpssamordnare

Klippans kommun