ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Är du en lösningsorienterad och strukturerad person med stort intresse för att utveckla dina kunskaper kring inköpsprocessen? Har du erfarenhet av att planera och optimera inköp och stimuleras av en föränderlig arbetsdag? Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om tjänsten

I över 30 års tid har Guide Gloves utvecklat professionella arbetshandskar som stärker skyddet och ökar prestationsförmågan för användarna. Med hjälp av ledande teknologi, ständig produktutveckling och ett distinkt fokus på nya idéer är Guide Gloves idag den effektivaste, mest hållbara och innovativa tillverkaren av professionella arbetshandskar. Vidare hjälper Gudie Gloves sina kunder med behovsanalyser, riskbedömningar och utbildning för att säkerställa rätt sortiment och rätt kunskaper på arbetsplatsen.

Guide Gloves är i tillväxtfas och söker nu en ny medarbetare som vill vara med på resan att gå från att vara nordisk ledande inom sin bransch till en av de större aktörerna på den europeiska marknaden. Teamet ska utökas med en initiativrik och driven Inköpsplanerare som tillsammans med sina övriga 10 kollegor på kontoret kommer vara delaktig i företagets såväl som sin egen utveckling framåt.

Du erbjuds:

 • En arbetsplats med stark laganda kombinerat med eget ansvarstagande i en entreprenöriell företagskultur

 • Generös personalvård med friskvårdsbidrag och möjligheten till att medverka på AW’s och företagets gemensamma aktiviteter

 • Chansen att åka med på konferens både i och utanför Sverige samt vid intresse åka på besök hos leverantörer i Asien när tillfälle ges

 • En gedigen upplärning inkluderande överlämning och bredvid-gång

För mer information kring Guide Gloves produkter se videon nedan;

 

Guide ingår i Bergman & Beving, en av norra Europas ledande nischleverantörer av hållbara och värdeskapande produkter och tjänster till industri- och byggsektorerna. Bergman & Beving äger bolag med ambitionen att ta en marknadsledande position inom utvalda nischer på sina huvudmarknader.

Arbetsuppgifter

 • I tjänsten ansvarar du för planering och orderläggning av produkter genom att sammanställa prognoser från marknaden samt följa upp och bevaka försäljningstrender. En stor del av detta arbete görs med stöd av inköpssystemet AWR.

 • Ditt arbete har en direkt inverkan på företagets resultat och du jobbar ständigt för att optimera lagernivåerna.

 • En viktig del är också att vara uppdaterad kring leverantörernas produktionskapacitet i förhållande till uppsatta prognoser och uppdatera inköpssystemet utefter relevant information.

 • Du kommer också fånga upp och hantera avvikelser där du analyserar och ser över nya möjligheter och lösningar.

 • Vara en del av ett team på tre personer som alla jobbar med inköp där samarbete också sker internt med produkt- och sälj-teamen kombinerat med kontinuerlig kontakt med leverantörer i Asien.

Vi söker dig som

 • Har en avslutad utbildning inom exempelvis logistik, inköp eller produktion från Universitet eller Högskola. Vi är också öppna för dig som har läst på Yrkeshögskola. Den vi söker har helst minst ett par års arbetslivserfarenhet.

 • Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av att ha jobbat i ett affärs- eller inköpssystem.

 • Erfarenhet av kontakt med leverantörer från Asien och förståelsen för utmaningen med långa ledtider är en fördel men inte ett krav.

 • Behärskar svenska och engelska obehindrat i tal och skrift då kommunikation och dokumentation gentemot leverantörer är enbart på engelska.

Vi ser att en person som besitter ett inre driv, är självgående och samtidigt inte rädd för ta eget ansvar över att sina arbetsuppgifter ska bli gjorda - kommer kunna ta sig an denna tjänsten på ett mycket bra sätt. Vidare ser vi att den nya Inköpasplaneraren på Guide Gloves är lättlärd och kommer gärna med förbättringsförslag och initiativ till nya arbetssätt och metoder. Är du dessutom en strukturerad, öppen och social person både i din kommunikation internt som externt, kommer du att trivas bra. Gudie Gloves uppskattar självständighet, likväl en kommunikativ och lösningsorienterad lagspelare.

Tjänsten sätter även stora krav på följande kompetenser:

 • Orädd

 • Strukturerad

 • Ansvarstagande

 • Problemlösande

Övrig information

 • Start: Enligt överenskommelse eller september

 • Omfattning: Heltid

 • Placering: Ulricehamn

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget

För mer information om Guide Gloves - klicka här!

 

Inköpsplanerare till Guide Gloves i Ulricehamn

Företag Academic Work
Ort
Utgår

2022-07-15

Ansök nu

Dela detta jobb