ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Inköpskoordinator till Norvida

Företag Academic Work
Ort
Kategorier
Utgår

2022-02-15

Ansök nu

Inköpskoordinator till Norvida

Nu kan du bli en nyckelperson för Norvidas leverantörer och flödesprocesser där du säkerställer optimal logistik. Har du tidigare erfarenhet som inköpskoordinator, flödesplanerar eller lager/logistik och är ute efter nya möjligheter i karriären? Drivs du samtidigt av relationsskapande genom många kontaktytor och samtidigt är analytisk lagd som ser lösningar och möjligheter i det du tar dig an är du rätt person. Sök redan idag då behovet är omgående och vi går igenom ansökningarna löpande.

Om tjänsten

I rollen som inköpskoordinator/flödesplanerare kommer du i huvudsak att ansvara för att säkerställa att varuinköpen kommer in och levereras med hänsyn till optimal logistik.

Uppdraget är på heltid med start omgående och kommer pågå inledningsvis 6 månader med chans till förlängning.

Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer att vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Norvida. Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden.

Arbetsuppgifter

Du kommer att se till att servicegraden till kunder hålls på en hög och varaktig nivå. Detta innebär att du kommer att planera beställningarna av varor utifrån efterfrågan från kunderna, säsongsbetonade mönster samt kundernas aktuella kampanjer. Utifrån planering kommer du att lägga order, bevaka orderflödet samt följa utfallet. Vidare kommer du att vara ansiktet utåt mot Norvidas leverantörer, vilket innebär en nära dialog samt ständiga avstämningar med leverantörerna. Viss förhandling med leverantörerna kan även förekomma då tillfälle ges.

Du kommer bland annat även arbeta med:

 • Prognotisera för volymer tillsammans med säljorganisationen
 • Produktkalkyler vilket inkluderar för- och efterkalkyler
 • Planering och koordination av leveranser tillsammans med producenter, det Brasilianska dotterbolaget samt inköp- och säljavdelning
 • Hantering och ansvar över dokument relaterade till varje skeppning/leverans
 • Hantering av importlicenser

Vi söker dig som

 • Har gymnasial utbildning

 • Har minst två års tidigare erfarenhet som inköpskoordinator, flödesplanerare eller liknande

 • Har goda kunskaper i svenska och engelska, i såväl tal som skrift

 • Har goda kunskaper inom Office-paketet, med fokus på Excel

Det är meriterande om du har:

 • Har erfarenhet från livsmedelbranschen
 • Har kunskap i affärssystemet Jeeves
 • Har tidigare arbetat med lager och/eller logistik

Som person är du nyfiken, proaktiv och har en god social förmåga. Du är en relationssökande person som trivs med många kontaktytor, både internt och externt. Vi tror att du som söker är en driven och analytisk person som ser lösningar och möjligheter. Utöver detta är du servicesinnad och flexibel samtidigt som du är noggrann och ansvarsfull.

Övrig information

 • Start: Omgående

 • Omfattning: Heltid

 • Placering: Sickla, Stockholm

 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår Norvidas önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget

Norvida grundades 1990 och är idag Nordens ledande importör av köttprodukter. Försäljningen sker under egna varumärken och kunderna är till största delen stora och välkända företag som t.ex. ICA, Coop, Axfood, Menigo, Martin&Servera, Kespro, Wihuri inom segmenten storhushåll, detaljhandel och industri. Bolaget har ca 28 anställda med verksamhet i Sverige, Finland, Norge och Brasilien. Omsättning uppgår till runt 900 MSEK.

Dela detta jobb

Inköpskoordinator till Norvida

Academic Work