ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Inköpskoordinator till Mondi i Höga Kusten

Företag Jefferson Wells
Ort
Utgår

2022-05-22

Ansök nu

Inköpskoordinator till Mondi i Höga Kusten

Vill du vara med och utveckla Mondi Dynäs i Höga Kusten och bidra till en stark framtid för regionen? Motiveras du av att utvecklas och är du redo att jobba för en internationell aktör och ständigt ställas inför nya utmaningar? I så fall tror vi att jobbet som Inköpskoordinator på Mondi Group kan vara något för dig! Mondi Dynäs, som ligger mitt i världsarvet Höga Kusten, är ett av världens ledande kraftpappersbruk. Vi tillhör en internationell förpacknings- och papperskoncern med drygt 26 000 anställda i mer än 30 länder. Mondi sätter säkerheten först, satsar framåt och utvecklar produkter för en hållbar framtid.

OBS. Vi ber dig att skicka in din ansökan direkt på Mondis hemsida via länken Inköpskoordinator till Mondi Dynäs

Ditt uppdrag

Rollen som Inköpskoordinator är både spännande och utmanande. Som Inköpskoordinator på Mondi Dynäs i Höga Kusten kommer du bland annat att ansvara för projektinköp av olika karaktär och du kommer att ha goda möjligheter att växa i rollen som inköpskoordinator. Du kommer arbeta tillsammans med en ny sammansatt projektgrupp med olika kompetenser för att arbeta långsiktigt med inköp. I rollen ingår det att skapa underlag till offertförfaranden samt stödja inköpare och projektchef i förhandlingar med leverantörer. Du säkrar att kontrakt och inköpsorder hanteras och arkiveras enligt de inköps- och projektprocesser som finns.

Vem är du?

Till vårt team söker vi dig som har ett stort intresse och engagemang för projektinköp och vill vara med och bidra till framtiden. Är du en ansvarstagande person som även har god förmåga att kommunicera och samarbeta kommer du trivas bra hos oss. För att lyckas med arbetet krävs det att du är en person med ett driv, du är resultatorienterad och är redo att utvecklas i en internationell organisation. En god struktur i arbetet är för dig en självklarhet och du har en hög administrativ förmåga. Du har en relevant akademisk utbildning på lägst kandidatnivå. Har du vana av att arbeta med större affärssystem, som exempelvis SAP, är det meriterande. Meriterande för tjänsten är också om du arbetat med likande arbetsuppgifter tidigare och gärna inom pappersindustri. Då Mondi Dynäs verkar både lokalt och globalt är det viktigt att du hanterar svenska och engelska i tal och skrift. Kunskap av det tyska språket är meriterande.

Vårt erbjudande  

Grow 

Alla våra medarbetare är viktiga - för processen och för vår utveckling mot en mer hållbar värld. Därmed får du också mycket eget ansvar, liksom möjlighet att påverka arbetet och din egen kompetensutveckling.  

Create 

Vi erbjuder en värld av möjligheter, både internt och globalt. Hos oss får du utvecklas genom hela karriären, bland annat via utbildningar inom vår Mondi Academy och i utmanande projekt.  

Inspire 

Du kan se fram emot en arbetsplats där säkerheten går främst och där arbetet sker nära prestigelösa kollegor. En oslagbar livsmiljö och möjlighet till aktiv fritid i den växande destinationen Höga Kusten får du på köpet. 

Besök oss på mondijobs.se för att läsa mer om hur det är att arbeta hos oss och våra förmåner.  

Välkommen med din ansökan! 

Kontakt 

Vid frågor, kontakta Helen Eklid, 072-226 61 81, helen.eklid@jeffersonwells.se på Jefferson Wells. Vi jobbar med löpande urval så sök redan idag men senast 22 maj.

Dela detta jobb

logo
Inköpskoordinator till Mondi i Höga Kusten

Jefferson Wells