ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Inköpsdirektör

Företag ValueOne AB
Ort
Utgår

2022-02-04

Ansök nu

Inköpsdirektör

ValueOne söker en inköpsdirektör för ett sex månader långt interimsuppdrag hos vår kund verksam inom butikshandel och retail med placering i Stockholm. Uppdraget ska tillsättas snarast.

Om rollen

Uppdraget som inköpsdirektör innebär ett globalt ansvar för Sourcing, Category Management och operativt inköp.  

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Formulera och kontinuerligt uppdatera företagets strategi för Category Management.

  • Sortimentsutveckling

  • Vidareutveckla leverantörsbasen.

  • Förhandla leveransavtal med befintliga leverantörer och optimera villkor (Total Cost).

  • Vidareutveckla verksamheten.

  • Leda och fördela arbetet samt säkerställa kompetensen i den egna organisationen.

  • Definiera och sammanställa KPI:er med avseende på inköp.

Erfarenhet och kompetens

För att bli aktuell för uppdraget som inköpsdirektör bör du ha relevant högskoleexamen eller motsvarande kunskap förvärvad genom arbetslivserfarenhet. Rollen kräver dessutom minst fyra års erfarenhet från en motsvarande position inom retail eller industriföretag. Har du bakgrund inom retail ser vi det som meriterande. Erfarenhet från  internationell verksamhet och kategoribaserat arbete är ett krav och du bör även ha vana från att driva verksamhetsutveckling. Vi förutsätter att du talar och skriver engelska och svenska flytande.

Till uppdraget söker vi dig som är en tydlig och naturlig ledare samt en god kommunikatör. Du bedriver ett lösningsorienterat och proaktivt ledarskap och ser dig som en i laget. Helhetssyn, uthållighet, struktur samt ordning och reda på siffror är egenskaper vi värdesätter för rollen. Tack vare dina tidigare erfarenheter har du också skaffat dig god förståelse för kundkrav och ett utmärkt affärsmannaskap.

Ansökan  

Ansökan och CV skickar du in via vår hemsida: https://valueone.se/aktuella-jobb/. Vi hanterar ansökningar och tillsätter tjänster löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor om uppdragen är du välkommen att kontakta Olof Widmark på telefon: 070-786 80 99 alternativt 010 332 29 20.  

ValueOne är specialister inom supply chain management, inköp och logistik. ​Vi erbjuder våra kunder tjänster inom tre affärsområden: uthyrning av inköp- och logistikkonsulter, rekrytering av inköpare och logistiker samt utveckling av företags supply chain verksamheter vad avser strategi, modell, metod, process, organisation och kompetens.

 

 

Dela detta jobb

logga
Inköpsdirektör

ValueOne AB