ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Inköpschef

Ort
Utgår

2022-07-15

Ansök nu

Inköpschef

True zero emissions through hydrogen electric solutions

At PowerCell, we manufacture and develop hydrogen-electric fuel cells and systems for a wide range of applications - including marine, stationary, aviation and vehicles. We have customers around the world and demand for our products and services continues to grow. We are more than 100 dedicated, innovative and knowledgeable people working hard to deliver true zero-emission solutions, and we are always looking for more talented people

Inköpschef
Vi söker en modern, samarbetsinriktad och lösningsfokuserad inköpschef som kan bidra till att utveckla inköpsavdelningen vidare.

Som inköpschef är din viktigaste uppgift att säkerställa material och produktinköp och att utveckla effektiva och värdeskapande processer och rutiner för inköpsarbetet. PowerCell är ett bolag i kraftig tillväxt vilket ställer krav på en lagom nivå av kontroll och uppföljning och en flexibilitet, lyhördhet och anpassningsförmåga då förutsättningar snabbt kan ändras. Vi tror på ”people over processes” där tillit är en viktig ledstjärna och där vi har struktur och processer där det skapar värde.

Du kommer att leda en inköpsavdelning som i dagsläget består av fem personer med olika kompetenser, från taktiskt och strategiskt inköp, lager & logistik samt orderläggning. Som inköpschef rapporterar du till COO.

Inköpsavdelningen jobbar du nära R&D, produktion och kund- & utvecklingsprojekt där vi tillsammans hittar lösningar på tekniska utmaningar och inköp av produkter, material och komponenter.

Utöver ovan beskrivet ansvarar du även för:

  • att säkerställa goda relationer till leverantörer

  • Att bistå i utvecklingsprojekt

  • Ta fram inköps- och sourcingplaner

  • Utveckla inköpsprocessen

  • Verka för digitaliserings- och förbättringsarbete

  • Utveckla medarbetare

Personliga egenskaper och erfarenheter

Vi tror att du har flerårig inköpserfarenhet, gärna från snabbväxande tech-bolag eller liknande industri med höga krav på snabbhet, flexibilitet och fokus på lönsamhet och affär. Du gillar människor och är en utpräglad lagspelare och har fokus på att skapa lönsamhet och göra affärer. Du bibehåller och skapar långsiktiga relationer med leverantörer samtidigt som du är en duktig förhandlare.

Känner du dig träffad? Sök tjänsten direkt via https://careers.powercell.se

Vi har valt rekryterings- och annonsvägar och tackar därför nej till vidare kontakt med annonssäljare och rekryteringsbolag. 

 

Dela detta jobb

Inköpschef

Powercell Sweden AB