ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Inköpsassistent till Element Metech med start omgående

Företag Academic Work
Ort
Kategorier
Utgår

2022-02-04

Ansök nu

Inköpsassistent till Element Metech med start omgående

Nu söker vi en vass administratör till ett uppdrag som inköpsassistent till Element Metech i Arboga. Här kommer du arbeta i en administrativ roll men med mycket kontakt med kollegor och leverantörer. Vi jobbar med löpande urval, skicka in din ansökan redan idag!

Om tjänsten

Element är en av världens främsta och mest ansedda partners inom oberoende material- tekniska och mättekniska tjänster. De erbjuder kvalificerade tjänster inom materialprovning, produktprovning, mätteknik och kalibrering till industri och myndigheter med högt ställda kvalitetskrav, inom bl.a. flygindustri, försvaret, olja/gas, fordons- och verkstadsindustri samt inom medicinteknik.

Som inköpsassistent kommer du att vara stationerad på kontoret i Arboga men även vid behov stötta kollegor i dem 8 andra städerna i Sverige. På kontoret i Arboga är dem 25 kollegor och totalt i hela Sverige är dem 300 anställda. Här välkomnas du till en prestigelös arbetsplats med god sammanhållning.

Arbetsuppgifter

Som inköpassistent kommer du främst att arbeta med leveransbevakning samt orderläggning. Det är en administrativ tjänst där du kommer ha mycket kontakt med både interna kollegor och externa leverantörer. I rollen rapporterar du till Sajtchefen i Arboga samt har ett nära samarbete med kollegan som ansvarar för fakturering och kundkontakt.

Vi söker dig som

  • Har tidigare erfarenhet av ett administrativt yrke
  • Har erfarenhet av att arbeta i affärssystem, meriterande om du har kunskaper inom SAP och jeeves
  • Har goda kunskaper i svenska och engelska, tal och skrift

Som person är du:

  • Orädd
  • Självgående
  • Initiativtagande

Övrig information

  • Start: Omgående

  • Omfattning: Heltid. Till och med sista februari. Chans till förlängning finns

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer att vara anställd av Academic Work men arbeta som konsult hos vår kund.

  • Placering: Arboga

  • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Elements önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Dela detta jobb

Inköpsassistent till Element Metech med start omgående

Academic Work