ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logo

Inköpsansvarig till Mobergarna

Ort
Utgår

2022-08-14

Ansök nu

Inköpsansvarig till Mobergarna

Är du en person med intresse och erfarenhet av inköp, produktionsplanering och marknad? Trivs du i ett lite mindre företag där du får stor variation kombinerat med mycket ansvar? Mobergarna söker nu nästa medarbetare som vill vara med i utvecklingen framåt.

Om tjänsten

Som Inköpsansvarig hos Mobergarna har du en bred roll där du har ansvar för inköp av material och råvaror till produktionen, försäljning, inventering, uppföljning av nyckeltal samt driva och leda förbättringsprojekt och kostnadseffektiviseringar.  

I rollen som Inköpsansvarig har du mycket kontakt med våra kunder och leverantörer gällande avtal, order och försäljning. Du kommer även arbeta mycket med bokning av transporter och driva utvecklingen av vårt logistikarbete.

Tillsammans med övriga i produktionsteamet ser du till att vårt kvalitetsarbete och nya rutiner implementeras och efterlevs.

Tjänsten gäller en tillsvidareanställning med placering i Smedby.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har arbetat några år med inköp, marknad eller logistik och som känner att du vill ta steget vidare mot en roll med lite mer ansvar. Vi ser det som positivt om du har erfarenhet inom livsmedelsbranschen eller liknande. Har du en utbildning inom inköp, marknad eller logistik är det meriterande, men inte ett krav.

Utbildning och erfarenhet i all ära, men för oss är din personlighet det viktigaste. Du bör vara självgående, driven, flexibel och ha en vilja att vara med och utvecklas tillsammans med oss. Du samarbetar med andra avdelningar i företaget, därför behöver du ha god samarbetsförmåga, var bra på att arbeta noggrant och strukturerat och inte vara rädd för att lägga i en extra växel när det behövs. Då Mobergarna är ett litet företag ska du vara beredd på att dina uppgifter kan variera och att du ibland kan behöva hjälpa till på andra avdelningar.

Du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift, både på svenska och engelska. Fördelaktigt är om du har intresse för IT.

Du sitter med i ledningsgruppen och rapporterar till produktionschefen.

Om arbetsgivaren

Mobergana grundades 1948 i Göteborg. Under 60-talet flyttade företaget till Öland och var då inriktat på produktion av maränger. I slutet av 90-talet började man också baka traditionella småkakor och i samband med detta förvärvades två anrika kakbagerier som tillförde mycket kompetens och tradition till våra produkter.

Efterhand växte tanken på att renodla vår produktion för den växande marknaden med EMV produkter. Vi flyttade till våra nuvarande lokaler för ca 22 år sedan. Numera producerar vi huvudsakligen i andras varumärken där maränger fortsatt är en av våra största produkter. Vi ingår i koncernen Belvens bagerier, tillsammans med bland andra Delicato.

Mobergarna är idag beläget strax utanför Kalmar.

Läs mer på: https://www.mobergarna.se/
https://www.delicato.se/

Hur du ansöker

Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Vi tar ej emot ansökningar via e-post på grund av lagstiftningen GDPR. För att din ansökan skall vara giltig, vänligen registrera dig och ansök via vår hemsida.

Har du frågor eller vill veta mer är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Marie Rydståle på telefon 070-377 45 56 eller e-post marie@telinrekrytering.se

Funderar du på att flytta till Kalmar län kan det vara bra att känna till att det finns extra stöd och vägledning att få. På flyttahit.nu kan du bland annat läsa mer om regionen, våra kommuner, se lediga bostäder och få en kontaktperson. Flyttahit.nu är ett samarbete mellan Kalmar läns kommuner och Region Kalmar län.

Välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

Logo
Inköpsansvarig till Mobergarna

Telin Rekrytering & Konsult