ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Inköpsanalytiker

Företag ValueOne AB
Ort
Kategorier
Utgår

2022-01-22

Ansök nu

Inköpsanalytiker

ValueOne söker en Inköpsanalytiker till ett konsultuppdrag hos en av våra kunder i centrala Stockholm. Tjänsten ska täcka ett föräldravikariat, behöver tillsättas snarast och varar till augusti 2022.

Om rollen

I tjänsten ska du stötta inköp vid planering och uppföljning av inköpsaktiviteter genom att analysera utgifts- och leverantörsdata från interna och externa källor. Du ansvarar även för att följa upp resultaten från upphandlingar och för rapportering. I uppdraget ingår också att utveckla och analysera KPI:er gällande upphandling. 

Övriga arbetsuppgifter:

  • Kontinuerligt utveckla upphandlingsprocesser och stödjande verktyg, inklusive utveckling av verktyg för utgiftsanalys.
  • Uppdatera policy- och processdokument samt verktyg och system för upphandling.
  • Hantera anbud enligt Strategic Sourcing Process.
  • Hantera leverantörsrelationer och genomföra prisförhandlingar.

Erfarenhet och kompetens

För att bli aktuell för uppdraget bör du ha civilekonom- eller civilingenjörsutbildning, gärna med inriktning på sourcing, alternativt annan akademisk utbildning relevant för tjänsten. Erfarenhet av arbete med sourcing är önskvärt liksom färdigheter i att utveckla och förhandla juridiska dokument. Rollen kräver mycket goda kunskaper i MS Office, särskilt Excel (pivottabeller, grafer etc.), och utmärkt analytisk förmåga. Vidare uppskattar vi om du har förmåga att visualisera och kommunicera data och analyser på ett tydligt och pedagogiskt sätt. Självklart behärskar du svenska och engelska, både skriftligt och muntligt.

Du har lätt för att skapa struktur och bearbeta information och har ett gott öga för detaljer. Din kommunikations- och presentationsförmåga är utmärkt och du har god kommersiell förståelse. Som person är du självgående och driven och tvekar inte att gå några extra mil för att få saker gjorda.

Ansökan

Ansökan och CV skickar du in via vår hemsida: https://valueone.se/aktuella-jobb/. Vi hanterar ansökningar och tillsätter tjänster löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor om uppdragen är du välkommen att kontakta Olof Widmark på telefon: 070-786 80 99 alternativt 010 332 29 20.  

ValueOne är specialister inom supply chain management, inköp och logistik. ​Vi erbjuder våra kunder tjänster inom tre affärsområden: uthyrning av inköp- och logistikkonsulter, rekrytering av inköpare och logistiker samt utveckling av företags supply chain verksamheter vad avser strategi, modell, metod, process, organisation och kompetens.

 

Dela detta jobb

logga
Inköpsanalytiker

ValueOne AB