ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Inköpsadministratör till Scandbio

Företag Bravura
Ort
Utgår

2022-12-05

Ansök nu

Inköpsadministratör till Scandbio

Har du tidigare erfarenhet av inköp från skogsbranschen? Är du intresserad av en roll där du får vara med och arbeta i framkant med bioenergiförsörjning? Just nu söker Scandbio en resurs i rollen som inköpsadministratör.

Om tjänsten

Det här är ett konsultuppdrag på heltid som varar i 9 månader. Du blir anställd av Bravura och arbetar som konsult hos Scandbio. Det finns goda möjligheter till förlängning av uppdraget.

Om företaget

Scandbio är Skandinaviens största företag inom fasta förädlade trädbränslen och ett helägt dotterbolag inom Lantmännenkoncernen. Företaget säljer 100 % förnybar energi. Scandbio har en årlig omsättning på en knapp miljard SEK och har cirka 126 anställda fördelade på huvudkontoret i Jönköping, fem fabriker i Sverige och en fabrik i Lettland. Scandbio säljer till en bred kundbas i form av internationella kraftvärmeproducenter, tillverkande industri, kommuner och landsting likväl som enskilda privatpersoner. De har även intäktströmmar inom färdig värme samt djurhållningsprodukter. Bolaget är tätt kopplat till både skogsindustrin och energibranschen på den svenska marknaden och Östersjöregionen. Läs mer på www.scandbio.com

Huvudkontoret ligger i Jönköping där ca 30 medarbetare arbetar med administrativa- och specialistfunktioner. Du kommer att tillhöra Operationsavdelningen, som ansvarar för produktion och inköp i Sverige. Scandbio har ett modernt kontor med trivsam stämning.

Arbetsuppgifter

I rollen som inköpsadministratör är dina främsta ansvarsområden att stötta med det administrativa arbetet som är kopplat till inköp och råvaruförsörjning. Rollen är operativ med strategiska inslag. Du stödjer den dagliga inköpsverksamheten genom att bidra till att minska kostnader och att bidra till att utveckla inköpsprocessen och inköpsfunktionen. Din arbetsvecka är varierande och består bland annat av avtalsadministration, uppföljning gentemot leverantörerna samt hjälp med framtagande av beslutsunderlag.

Dina ansvarsområden:
• Inrapportering av information kring inköp av råvara
• Administration och uppföljning av inköpskontrakt
• Transformera data/siffror till information för beslut
• Förhandling med leverantörer, upphandlings- och avtalshantering
• Delaktig i prognosprocessen för råvara med analys baserat på rimlighetsbedömningar och övrig tillgänglig information
• Bistå vid arbetet kring att ta fram nya processer och ständiga förbättringar

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

• Tidigare erfarenhet av inköp och administration
• Erfarenhet från liknande bransch så som skogsindustrin, sågverksindustrin, bioenergi eller pelletsindustrin
• Goda kunskaper i Excel och någon form av affärssystemvana
• Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift

För att lyckas i rollen som inköpsadministratör hos Scandbio är du analytisk och noggrann och arbetar på ett effektivt och strukturerat sätt. Rollen innebär att du har många interna samt externa kontaktytor därav har du en god kommunikativ förmåga och drivs av att bidra till god service. Du räds inte från att diskutera och förhandla med olika parter. Som person är du social, har god samarbetsförmåga och är prestigelös och kan agera. För denna tjänst är de personliga egenskaperna av stor vikt.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Ljungarum, Jönköping
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord:Inköpsadministratör, inköp, administration, pellets, sågverk, Jönköping, Bioenergi, Scandbio, Lantmännen, Inköpsassistent, administratör, order, ordermottagare, koordinering, heltid,

Dela detta jobb

logo
Inköpsadministratör till Scandbio

Bravura