ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Inköpsadministratör

Företag Bravura
Ort
Utgår

2022-12-06

Ansök nu

Inköpsadministratör

Har du tidigare erfarenhet av inköp och administration samt ett intresse att utveckla dig mer inom detta? Vi söker nu dig till som vill arbeta långsiktigt som inköpsadministratör hos företaget Valmet!

Om tjänsten

Det här är ett långsiktigt konsultuppdrag på heltid. Du blir anställd av Bravura och arbetar som konsult hos företaget Valmet. Det finns goda möjligheter till förlängning av uppdraget.

Om företaget

Valmet är den ledande globala utvecklaren och leverantören av teknik, automation och service inom massa-, pappers- och energiindustrin. Valmet AB ingår i den finska Valmet-koncernen och levererar anläggningar, utrustning, processlösningar, service och experthjälp till pappersbruk, kemiska och mekaniska massabruk, fiberboard och energiindustri över hela världen. Idag arbetar cirka 13 000 anställda i olika länder och sammanlagt 1 500 anställda i Sverige med stor kundbas i Skandinavien.

Arbetsuppgifter

I rollen som inköpsadministratör ansvarar du för att säkerställa order och leverans av beställningar från Valmets kunder. Du arbetar med att säkerställa införskaffning av komponenter i form av reservdelar dels inom området kommersiella komponenter, vilket innebär produkter enligt standard, dels ritningsbundna komponenter med specifika kravställningar. Vidare arbetar du mot avdelningarna för service och eftermarknad där behovet ofta uppstår vid planerade eller akuta reparationer/underhåll. Därav är processen från behov till beslut ofta kort och du arbetar efter korta ledtider. Initialt erbjuds du en gedigen introduktion och stöttning av erfarna kollegor i teamet.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

• Du har en eftergymnasial utbildning, med fördel inom logistik/inköp
• Erfarenhet av inköp är meriterande
• Branscherfarenhet från papper och massaindustrin är meriterande
• Du har god datavana/systemvana
• Du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska

Vi ser att du som person har en förmåga att självständigt driva ditt arbete framåt och ta egna initiativ. Vidare är det viktigt att du har en god kommunikativ förmåga eftersom du samarbetar internt med andra avdelningar samt har kontinuerlig kontakt med leverantörer. Då du hanterar varierande uppgifter med korta ledtider ser vi att du har en god struktur i ditt arbete och förmåga att planera utifrån prioriteringar. Vi ser även att du trivs i en arbetsmiljö med högt tempo.

Övrig information

Start: Omgående
Plats: Göteborg
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Inköp, operativ, operativt inköp, buyer, logistik, industri, industriell ekonomi,

Dela detta jobb

logo
Inköpsadministratör

Bravura