ekonomijobb.se

logga

Inköps- och logistikansvarig för uppdrag i Västmanland

Företag ValueOne AB
Ort
Utgår

2021-10-21

Ansök nu

Inköps- och logistikansvarig för uppdrag i Västmanland

ValueOne söker en inköps- och logistikansvarig för ett konsultuppdrag i Västmanland. Uppdraget skall tillsättas omgående, för rätt person finns goda möjligheter till en tillsvidareanställning hos vår kund.

Om rollen

I rollen som inköps- och logistikansvarig ska du arbeta med strategiskt inköp där din primära uppgift är att bredda och utveckla leverantörsbasen. Ditt arbete bedriver du i nära samarbete med företagets ledning- och avdelningschefer. En del resor i tjänsten förekommer.  

Huvudsakliga arbetsuppgifter

  • Definiera och utveckla inköpsstrategier, system och processer

  • Förhandla och optimera inköpsavtal samt kommersiella villkor

  • Ansvara för fördelning av arbetsuppgifter i samråd med avdelningschefer

  • Definiera och sammanställa KPI: er beträffande inköp och logistik

  • Behovsplanering och prognoshantering

  • Operativt inköp, hantera inköpsordrar och bevaka inleveranser med fokus på att optimera kassaflöde samt lagernivåer

Erfarenhet och kompetens

För att bli aktuell för uppdraget bör du ha erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och en bakgrund från tillverkande industri. Vi söker dig som har gymnasieutbildning inom inköp och logistik och är en van förhandlare. Du samarbetar prestigelöst med kollegor, leverantörer och andra intressenter. Engelska och svenska i tal och skrift är ett krav då detta är ett internationellt bolag. Vi värdesätter om du har goda analytiska och kommunikativa förmågor, är självgående och har lätt för att skapa och utveckla kontakter. Som person är du noggrann, strukturerad och lösningsorienterad.

Ansökan  

Ansökan och CV skickar du in via vår hemsida: https://valueone.se/aktuella-jobb/. Vi hanterar ansökningar och tillsätter tjänster löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor om uppdragen är du välkommen att kontakta Olof Widmark på telefon: 070-786 80 99.  

ValueOne är specialister inom Supply Chain management, inköp och logistik. ​Vi erbjuder våra kunder tjänster inom tre affärsområden: uthyrning av inköp- och logistikkonsulter, rekrytering av inköpare och logistiker samt utveckling av företags Supply Chain verksamheter vad avser strategi, modell, metod, process, organisation och kompetens.

Dela detta jobb

logga
Inköps- och logistikansvarig för uppdrag i Västmanland

ValueOne AB