ekonomijobb.se

logga

Inköpare till utvecklande uppdrag, Göteborg

Företag Jurek
Ort
Kategorier
Utgår

2021-06-25

Ansök nu

Inköpare till utvecklande uppdrag, Göteborg

För kunds räkning söker vi nu dig som vill axla den spännande rollen som inköpare för interiörkomponenter. Du kommer att arbeta i ett utav två interiörteam med totalt 25 kollegor som ansvarar för att köpa in platser, passagerarsäkerhet, ytmaterial, tunnelkonsol, instrumentpanel eller dörrmoduler.

Arbetsuppgifter som kan förekomma är exempelvis:
• Fungera som huvudkontakt för kommersiella frågor mot leveransbasen för löpande produktion
• Administrativa uppgifter t.ex. placera order, hantera kontrakt, rapportering av resultat, uppföljningsuppgifter med mera.
• Ändringshantering t.ex. förhandla om kostnadskonsekvenser för tekniska produktförändringar och produktionskapacitetsändringar.
• Kommunicera med internationella leverantörer och anställda globalt
• Tvärfunktionellt teamarbete med Engineering & andra områden
• Ge stöd åt årliga kommersiella förhandlingar
• Genomför marknadsundersökningsanalyser och benchmarkingstudier

Detta är ett konsultuppdrag med start i början av juni som sträcker sig till slutet av december 2021. Uppdragets omfattning är på 100% och du kommer att vara anställd hos Jurek men arbeta ute hos vår kund.

Vem söker vi till denna roll?
Vi tror att du som söker denna tjänst har arbetat som inköpare i minst 2 år och känner dig trygg i såväl svenska som engelska. Troligtvis så har du en utbildning inom inköp/teknik eller likvärdig.

Då man arbetar mycket i team tror vi att du trivs med detta och är en riktig lagspelare. Du är troligtvis duktig på att planera, strukturera och lösa de problem som kan uppstå längs med vägen. Du är positiv, driven och motiverad till att slutföra de projekt du påbörjat med ett gott resultat.

Du erbjuds
Ett roligt och spännande jobb som inköpare ute hos vår kund. Detta är ett konsultuppdrag med start omgående som sträcker sig till slutet av december 2021. Vid frågor eller funderingar går det fint att maila ansvarig konsultchef Julia Järvholm på julia.jarvholm@jurek.se . Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Dela detta jobb

logga
Inköpare till utvecklande uppdrag, Göteborg

Jurek