ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Vi söker en inköpare till Ortic AB i Borlänge. Det går bra för oss och vi ser ett behov av en inköpare framöver för att renodla tjänsterna och avlasta våra projektledare.

Ortic AB´s projekt är väldigt varierande då företaget hjälper sina kunder med olika typer av tillverkningslinjer där den gemensamma nämnaren är rullformning. Som inköpare kommer du tillsammans med teamet, men också på egen hand att driva inköpen för våra projekt och ansvarar för att leverera produkter med kvalitet på utsatt tid. Självklart är vi alla insatta i varandras projekt, för att på det sättet kunna stötta och hjälpa varandra.

Dina arbetsuppgifter som är både strategiska och operativa innehåller allt från att vara behjälplig i projektledarnas offertarbete, planera och genomföra inköp för befintliga projekt, hitta nya leverantörer och förhandla priser samt administrera relevant dokumentation.

Kvalifikationer

Vi tänker att du är högskole- civilingenjör inom mekanik, maskin, ekonomi eller liknande, alternativt har en gymnasial utbildning inom teknik i kombination med bred och längre arbetserfarenhet inom yrket. Du behöver kunna en del ritningsläsning.

För att vara aktuell för tjänsten så behöver du ha några års arbetslivserfarenhet av att självständigt arbetat med inköp och projekt och ha vana av att ha hålla i externa kontakter. Du bör ha en bredd i dina kunskaper. Svenska i tal och skrift, samt engelska. B-körkort

Personlighet

För att lyckas i rollen som inköpare hos oss är det viktigt att vara affärsmässigt lagd och ha god förmåga för relationsbyggande. Du behöver vara strukturerad och noggrann samtidigt som du har en bra känsla för rätt nivå. Du sätter stort värde på kvalitet, är trygg i dig själv och gillar att ta ansvar. Du har stort kundfokus och tycker om att samarbeta för att nå gemensamt resultat. Vi lägger stor vikt vid personlighet då vi är ett riktigt trevligt gäng som gillar att jobba ihop för varandra!

Låter det intressant? 

I den här rekryteringen samarbetar vi med Lundin & Boström och du ansöker via deras hemsida www.lundinbostrom.se

Sök senast 12:e december

Läs gärna mer om oss på www.ortic.se

Kontakta rekryteringskonsult Maria Lindström vid frågor, 070-510 12 50, maria.lindstrom@lundinbostrom.se  

logo

Inköpare till Ortic AB

Ort
Kategorier
Utgår

2022-12-12

Ansök nu

Dela detta jobb