ekonomijobb.se

Inköpare till nordens fjärde största bygg- och anläggningsföretag!

Företag Academic Work
Ort
Utgår

2021-06-28

Ansök nu

Inköpare till nordens fjärde största bygg- och anläggningsföretag!

Är du en noggrann och driven person med mycket eget initiativ? Vill du vara med och jobba inom ett företag som tror starkt på att samarbete är nyckeln för att lyckas? Nu söker Veidekke en inköpare som vill vara med och fortsätta bygga upp den regionala anläggningsverksamheten i sydväst. Ta möjligheten och ansök idag då urval sker löpande!

Om tjänsten
Hos Veidekke bygger man med hjärta och tillsammans arbetar medarbetarna med engagemang och en rejäl dos professionalism. Här strävar man också efter att arbeta på ett gränsbrytande sätt och framförallt är det viktigt att arbeta på ett ärligt sätt, detta är värderingar som det inte tummas på! Som inköpare kommer du vara en del av en nyfiken och öppen arbetsgrupp som sitter i Mölndal, närmare bestämt Mektagonen.

Som inköpare sker allt arbete i tät samverkan med produktionspersonalen. Du kommer att vara ett stöd gällande inköpsrutiner och strategier inom organisationen. Du kommer även att få ansvara för upphandling av entreprenader, material och konsulttjänster för ett eller flera projekt samtidigt.

Du erbjuds

  • Ett utvecklande och stimulerande arbete i ett modernt Veidekke med tydliga värderingar.

  • En leverantörsnära roll med stort fokus på relationer

  • Ett unikt medarbetarengagemang

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande

Arbetsuppgifter

  • Upprätta inköpsplaner

  • Skicka ut förfrågningar och utvärdera offerter

  • Förhandla med leverantörer, upprätta avtal

  • Följa upp avtalet och göra leverantörsutvärdering

Vi söker dig som

  • Har minst 1 års erfarenhet av inköp, gärna från anläggningsbranschen

  • Har en relevant eftergymnasial utbildning inom teknik eller ekonomi.

  • Är en lagspelare och tycker att det är kul att göra affärer.

Som person är du initiativtagande noggrann och strukturerad. Du trivs med att ha tillförlitliga kollegor som gillar att ha kul på jobbet.

Övrig information
Start: Omgående

Omfattning: Heltid

Placering: Göteborg

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget
Veidekke är inget vanligt byggföretag. Visserligen bygger vi allt från broar och bostäder, vägar och tunnlar, men det är vår syn på människor som är annorlunda. Veidekke är en idé om hur människor tillsammans kan skapa goda resultat. Vi tror på involverande krafter och kollektiv intelligens. Vi är övertygade om att människor åstadkommer mer genom samarbete.

Veidekke är Skandinaviens fjärde största bygg- och anläggningsföretag med en total omsättning på ca 38 mdr NOK. I Sverige har vi ca 2200 anställda och en omsättning på ca 12,2 mdr SEK (2020).

Dela detta jobb

Inköpare till nordens fjärde största bygg- och anläggningsföretag!

Academic Work