ekonomijobb.se

Inköpare till miljöteknikföretag!

Företag Academic Work
Ort
Kategorier
Utgår

2021-02-05

Ansök nu

Inköpare till miljöteknikföretag!

Är du administrativt lagd, med en känsla för noggranhet och kommunikation? I så fall finns nu möjligheten att arbeta för ett av nordens största miljöteknikföretag! Vår kund söker nu en inköpare till ett erfaret team som arbetar nära projektledare i hela norra europa. Vikariatet löper fram tills slutet på juni. Missa inte chansen att få ovärderlig erfarenhet inom inköp och sök tjänsten redan idag, då urvalet sker löpande och behovet är omgående!

Om tjänsten

I din roll som inköpare kommer du tillsammans med fyra kollegor att ansvara för hela inköpsflödet. I arbetsuppgifterna ingår leveransbevakning, orderbekräftelse, fakturagranskning, reklamationer och leveranskontroll. Vidare ingår att tillsammans med dina kollegor samordna det logistiska flödet där du har nära kontakt med leverantörer och speditörer. I tjänsten som inköpare arbetar du nära företagets projektledare samt andra interna kunder och kontaktytor. Det gör att din sociala och kommunikativa sida kommer väl till användning. I tjänsten som inköpare kommer du även att arbeta med rutiner och processer för att effektivisera arbetet och hålla en hög kvalitetsnivå. För att du på bästa vis ska kunna anta rollen erbjuds du en gedigen upplärning.

Du erbjuds

  • Ett arbete av internationell karaktär med kunder primärt i norra europa.

  • En roll i ett team av erfarna inköpare

  • Möjlighet till flex och tidigare schemaläggning på fredagar

Arbetsuppgifter

  • Operativt inköpsarbete

  • Ta ansvar för orderhantering och allt vad det innebär i form av orderbekräftelser, prisgranskning, fakturering och uppföljning

  • Hantera intern information och se till att den når berörda parter

Vi söker dig som

  • Kan kommunicera obehindrat både på svenska och engelska i tal och skrift

  • Har erfarenhet av administrativt arbete, gärna som inköpsassistent eller motsvarande

  • Har eftergymnasial utbildning från universitet, högskola eller yrkeshögskola inom exempelvis inköp, ekonomi eller motsvarande

  • Har goda programkunskaper i Officepaketet, främst Excel

Det är meriterande om du tidigare jobbat i en roll som inköpare eller inköpsassistent samt har erfarenhet av att arbeta i CRM-system.

Vidare är du en noggrann person med känsla för detaljer. Din kommunikativa förmåga är utmärkt. Vidare är du prestigelös och kan på ett flexibelt vis se vad som behövs göras och sedan agera. Vad du gjort tidigare är i detta fall inte det viktigaste, och en stor vikt kommer att läggas vid din personlighetsmässiga lämplighet för jobbet.

Information om företaget

Mer information om företaget delges i ett senare skede.

Dela detta jobb

Inköpare till miljöteknikföretag!

Academic Work