ekonomijobb.se

Inköpare till industriföretag i Östergötland

Företag ValueOne AB
Ort
Kategorier
Utgår

2020-02-18

Ansök nu

Inköpare till industriföretag i Östergötland

ValueOne är specialister inom supply chain management, inköp och logistik. Vi erbjuder våra kunder tjänster inom tre affärsområden: uthyrning av inköp- och logistikkonsulter, rekrytering av inköpare och logistiker samt utveckling av företags supply chain-verksamheter vad avser strategi, modell, metod, process, organisation och kompetens.

Vi söker för kunds räkning en inköpare för ett halvårsuppdrag till ett industriföretag i Finspång i Östergötland med start snarast.

Om rollen

Uppdraget som inköpare omfattar orderläggning, uppföljning av leverantörsprestation, taktisk planering, leverantörsmöten och uppföljning av avvikelser i leveransflödet både internt och externt.

Du kommer att ingå i en grupp bestående av 12 personer. 

Din bakgrund

För att bli aktuell för uppdraget ser vi helst att du har tidigare erfarenhet av inköp och en akademisk utbildning inom relevant område. Därtill är kunskaper i SAP starkt meriterande. Vi lägger dessutom stor vikt vid dina personliga egenskaper. Som person är du inte främmande för förändringar i både arbetsuppgifter och systemstöd och du jobbar proaktivt med dina leverantörer i införandet av nya processer och verktyg. Du behärskar svenska och engelska väl, i tal och skrift.

Ansökan

Hantering av ansökningar sker löpande varför tillsättning kan ske tidigare än sista ansökningsdag. Ansökan och CV skickar du in via vår hemsida på: https://valueone.se/aktuella-jobb/ Sista ansökningsdag är 18 februari 2020. För mer information om tjänsten är du varmt välkommen att höra av dig till Olof Widmark, 070-786 80 99.

Sökord: inköpare taktisk inköpare industri supply chain

Dela detta jobb

Inköpare till industriföretag i Östergötland

ValueOne AB