ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Inköpare till GKN i Trollhättan

Ort
Utgår

2021-12-15

Ansök nu

Inköpare till GKN i Trollhättan

Företagsinformation

GKN Aerospace Sweden ingår i GKN Aerospace, som tillverkar motorkomponenter, flygplansstrukturer, kabinfönster, kablage och mycket mer till många av världens flygplan. Företagen i Aerospace-divisionen som arbetar med delar till flygmotorer bildar tillsammans Engines och vid anläggningen i Trollhättan utvecklas och tillverkas avancerade delar till motorer för flygplan och rymdraketer.

Tjänstebeskrivning
I vår verksamhet på RM12 söker vi en person som skall ansvara för strategiska och operativa aktiviteter. Du ansvarar för upphandlingar och tecknar leverantörsavtal samt ansvarar för att säkra långsiktiga och hållbara relationer. Du kommer även arbeta inom köpområde som främst omfattar produkter gällande underhåll och reservdelar.
Vi ser även att du har övervakar leveranser och deltar aktivt i produktionsplanering för att säkerställa produktionstillgänglighet

I ditt arbete kommer du att ha nära samarbete med sådana interna intressenter
som programchef, strategisk planering, teknik, juridik, varuteam, kundsupport och
produktion.

Det finns ett kontinuerligt behov av reservdelar för att underhålla motorerna. Rollen som senior inköpare kräver både strategiska och operativa färdigheter.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har kandidatexamen eller motsvarande inom en affärs-, teknik- eller vetenskapsdisciplin
. Du bör även ha minst 5 års relevant affärserfarenhet. I dina tidigare arbeten ser vi att du har arbetat med upphandling.
Detä r meriterande om du tidigare arbetat inom tillverkande industri samt har en vana av att driva och leda egna upphandlingar. Arbetet innebär en del kontakter utomlands, vilket gör att vi söker dig som talar ch skriver obehindrat på engelska. Det är även värdefullt att du ha kar kunskaper i MS Office -verktyg och SAP
, samt tidigare erfarenhet av att interagera med en internationell leveransbas eller lika

Dela detta jobb

logga
Inköpare till GKN i Trollhättan

Premier Service AB