ekonomijobb.se

logga

Inköpare till företag i Hallstavik

Företag ValueOne AB
Ort
Utgår

2021-08-13

Ansök nu

Inköpare till företag i Hallstavik

ValueOne söker en inköpare till ett företag i Hallstavik med erfarenhet av taktiskt inköp för ett tolv månader långt uppdrag med start i augusti 2021. Rollen ger möjlighet att arbeta på distans 3-4 dagar i veckan.

Om rollen

Uppdraget är en roll som taktisk inköpare där du kommer att ansvara för lokala förhandlingar av avtal inom indirekt material såsom service- och ramavtal. Utöver det består en del av tjänsten av att vara kommersiellt inköpsansvarig för investeringsprojekt gällande bland annat utbyggnad och ombyggnad av en befintlig anläggning.  

Erfarenhet och kompetens

Vi söker dig som har erfarenhet av att skriva avtal och göra mindre upphandlingar. Viss kunskap om inköpsjuridik är också nödvändig. Rollen kräver att du har god kännedom om, och erfarenhet av arbete med SSG. Till den här rollen ser vi gärna dig som har en bakgrund som konsult och är driven, engagerad och hellre tar initiativ än väntar på att något ska hända. Uppdraget kan till stor del utföras på distans med närvaro hos vår kund i Hallstavik ca 1-2 dagar per vecka.

Ansökan  

Vi hanterar ansökningar och tillsätter tjänster löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor om uppdragen är du välkommen att kontakta Olof Widmark på telefon: 070-786 80 99.  

ValueOne är specialister inom supply chain management, inköp och logistik. ​Vi erbjuder våra kunder tjänster inom tre affärsområden: uthyrning av inköp- och logistikkonsulter, rekrytering av inköpare och logistiker samt utveckling av företags supply chain verksamheter vad avser strategi, modell, metod, process, organisation och kompetens.

 

Dela detta jobb

logga
Inköpare till företag i Hallstavik

ValueOne AB