ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Inköpare - reservdelar och reparationer

Ort
Kategorier
Utgår

2022-01-23

Ansök nu

Inköpare - reservdelar och reparationer

BAE Systems Hägglunds AB

Spares Services söker ny inköpare!

BAE Systems Hägglunds i Örnsköldsvik befinner sig i en expansiv fas med anledning av nya affärer.

Då nuvarande medarbetare gått vidare inom företaget behöver vi förstärka med ytterligare en inköpare av reservdelar och reparationer inom avdelningen Spare Services.

Din framtid

Spares Services & Logistics söker inköpare, enheten  arbetar huvudsakligen med följande:

Inköp och leverans av reservdelar, reparationer samt prisförfrågningar Inköp till lager och egentillverkat material Leverera inköpspriser inför kalkylering av årsprislistor

Vill du vara en del av ett tight team där vi arbetar tillsammans för att ge kunden bästa möjliga support? I tjänsten ingår många kontaktytor vilket ger dig ett brett kontaktnät både internt och externt.

Vid några tillfällen under året kommer du att göra externa besök hos leverantörer.

Den du är

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och för att vara framgångsrik i denna roll måste du vara kundfokuserad och tycka om att ta dig an nya arbetsuppgifter. Du har lätt för att samarbeta och trivs med att arbeta i team. Som person är noggrann, strukturerad och planerar gärna både på kort och lång sikt. I ditt arbete använder du ofta data, siffror och statistik när du fattar beslut.

Vi vill att du har examen från högskola/universitet, eller annan utbildningsbakgrund som kan bedömas som relevant för tjänsten. Erfarenhet från inköpsområdet samt erfarenhet från SAP är meriterande. Har du dessutom erfarenhet av våra produkter eller branscherfarenhet är det mycket positivt.

Din förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på både svenska och engelska är mycket god.

Vad du blir en del av

Spares Purchase and Delivery är en enhet med utvecklande klimat, god sammanhållning och driftiga människor som vi hoppas att du vill bli en del av. Du kommer att få jobba i ett spännande globalt företag och vara en viktig del i att vårda våra kundrelationer.

Om du inte kan se filmen, klicka på länken: https://youtu.be/spyM86NLbOk

Kontaktperson

Har du frågor, är du välkommen att höra av dig till Per Lindfors, Head of Spares Services & Logistics tel. 0660-80529, eller Ola Pettersson, rekryteringskonsult Kompetenslaget, tel. 070-3770245.

Sista ansökningsdag är 23 januari men skicka gärna din ansökan så snart som möjligt då urval kan komma att ske löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. 

Vi är ett företag som arbetar med försvarssekretess. Det finns legala krav och krav som våra kunder ställer på oss som företag. Alla som anställs ska genomföra säkerhetskontroll samt drogtest. Alla våra anställda genomgår dessa rutiner.

Varmt välkommen med din ansökan!

BAE Systems Hägglunds

Koncernen BAE Systems levererar några av världens mest avancerade, teknikledande lösningar inom försvar, flyg och säkerhet. Vi har 82 500 kvalificerade medarbetare i mer än 40 länder.

BAE Systems Hägglunds AB i Örnsköldsvik sysselsätter omkring 900 medarbetare och företagets fokus är utveckling, tillverkning, integration och support av ett brett spektrum av militära fordon till kunder över hela världen. Våra främsta produkter är medeltunga stridsfordon (CV90), bandvagnar (BvS10), stöd och support samt elhybrida drivsystem för den civila marknaden. Tillsammans med kunder och partners på den lokala marknaden levererar vi de bästa produkterna och tjänsterna med militär kapacitet. Vi vill att våra produkter ska som skydda människor och den nationella säkerheten samt säkrar viktig information och infrastruktur. Pålitlig, Innovativ och Djärv är ledorden för vår verksamhet

För mer information besök www.baesystems.com och läs gärna mer om Örnsköldsvik och Höga Kusten på www.inspiration.ornskoldsvik.se och www.hogakusten.com

Anställningsform

     Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning

     Heltid

Tillträde

     snarast enligt överenskommelse

Löneform

     månadslön

Antal lediga befattningar

     1

Sysselsättningsgrad

     100%

Ort

     Örnsköldsvik

Län

     Västernorrlands län

Land

     Sverige

Referensnummer

     2021/208

Facklig företrädare

  • Patrik Wågström Unionen, 0660-80112

  • Daniel Lundberg Akademikerförbundet, 0660-80385

  • Juha Körkkö, Ledarna , 0660-80382

Publicerat

     2021-12-14

Sista ansökningsdag

     2022-01-23

Dela detta jobb

Inköpare - reservdelar och reparationer

BAE Systems Hägglunds