ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Inköpare inom masterdata till stort energibolag!

Företag Academic Work
Ort
Kategorier
Utgår

2022-12-14

Ansök nu

Inköpare inom masterdata till stort energibolag!

Söker du efter nya utmaningar och har erfarenhet av att arbeta som inköpare? Se hit! Vi söker för kunds räkning dig som är en analytisk och initiativtagande teamplayer. Du blir del av ett företag som säkrar stockholmsregionens tillgång till värme, kyla och hantering av avfallstjänster med ett stort fokus på miljö och hållbarhet. Skicka in din ansökan idag då urvalet sker löpande!

Om tjänsten

Som inköpare kommer du ingå i enheten Ekonomi & Affärsstöd som har till uppgift att säkerställa att inköp följer företagets processer och levererar på lönsamhet, kvalitet och tid. Enheten har även till uppgift att se till att de ramavtal som verksamheten behöver finns på plats och är tillgängliga för de medarbetare som behöver dem. Denna nya roll innebär ansvar för att driva delar som; struktur, utveckling och kvalitet för inköps masterdata så att verksamhetskritisk inköpsinformation återfinns vid rätt tidpunkt och på rätt plats i inköpssystemen IFS och GEP SMART.

Vår kund genomgår just nu en större förändring där de implementerar ett nytt affärssystem (ERP) för hela bolaget. De går från ett system som de länge delat med tidigare ägare, till att stå på egna ben i eget system (IFS). I och med detta behöver de ha kapaciteten att hantera flera för oss nya saker i egen regi där masterdata för inköp är ett område.

I din roll att hantera masterdata för inköp behöver du besitta en hög grad av nytänkande och vilja att strukturera, förenkla och automatisera. Du kommer jobba både strategiskt med utveckling av masterdata och operativt med administration av masterdata. Du förväntas vara en bidragande faktor i arbetet med att utveckla och effektivisera företagets inköpsflöden kopplat till masterdata.

Rollen är ett konsultuppdrag via Academic Work på 6 månader med goda chanser till förlängning.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

Följade arbetsuppgifter förekommer vanligast i rollen:

 • Fortsatt utveckling av strukturen för artikelmasterdata
 • Säkerställa att artikelmasterdata hålls uppdaterad
 • Säkerställa att leverantörsmasterdata hålls uppdaterad
 • Driva och implementera digitalisering av inköps masterdata

Vi söker dig som

 • Relevant högskoleutbildning t.ex. inom ekonomi eller inköp
 • 3-5 år med erfarenhet från liknande arbetsuppgifter i ett större affärssystem.
 • Skolad inom inköp och vana att jobba digitalt
 • Goda kunskaper i svenska och engelska, såväl tal som skrift

Vi söker dig som är

 • Problemlösande
 • Självgående
 • Samarbetsinriktad

Övrig information

 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid, 8-17
 • Placering: Stockholm, Hjorthagen

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

 

 

Dela detta jobb

Inköpare inom masterdata till stort energibolag!

Academic Work