ekonomijobb.se

logga

Inköpare/Inköpschef

Företag Montico AB
Ort
Utgår

2020-09-30

Ansök nu

Inköpare/Inköpschef

Schur Flexibles Scandiflex PAC AB är en del av den internationella Schur Flexibles Gruppen. Schur Flexibles Group är en av Europas ledande producenter av film- och förpackningstillverkare till livsmedel-, läkemedel-, kosmetika- och tobaksindustrin. Det ingår i dag 22 bolag i koncernen med cirka 1750 anställda. Schur Flexibles Scandiflex PAC AB trycker, laminerar och skär film i många olika kvaliteter till största del livsmedelskunder i skandinaven. Anläggningen i Landskrona och Svalöv har ca 46 anställda.

Om tjänsten

Schur Flexibles Scandiflex PAC AB söker nu en inköpare/inköpschef som vill vara en del av en internationell och dynamisk miljö. Tjänsten erbjuder många kontaktytor och engagerande samarbeten såväl internt som externt. Ständigt förbättrings- och helhetsperspektiv genomsyrar verksamheten och det är en självklarhet att både dela med sig och ta till sig av kunskap och kompetens.

Arbetsbeskrivning

Arbetsbeskrivning och ansvar:
Du optimerar val av råvaror leverantör med koncernavtal som underlag där det finns, samt bistår koncernen vid behov. Du genomför bedömningar av leverantörer och följer upp dessa gällande kvalitet. I samarbete med övriga funktioner säkerställer du en optimal totalkostnad per producerad enhet. Med din material- och leverantörskunskap bidrar du till produktutvecklingen. Du hanterar reklamationer av leverantörer. Löpande hanterar du inköp av råmaterial, trading samt diverse förnödenheter, underhåller råmaterialpriser, fraktpriser till förkalkylering. I samarbete med leverantörer, säkerställer du att önskemålen tillgodoses gentemot produktionen och materialförsörjningen. Du hanterar löpande logistik- och transportfrågor och gör utredningar av det mest optimala alternativet.
Ditt kontinuerliga samarbete med övriga inom ditt kompetensområde i koncernen kräver till viss del resande några gånger per år.

Vi söker dig som

Du har relevant utbildning för tjänsten, gärna akademisk utbildning inom logistik, ekonomi. Vi ser gärna att du har minst några års erfarenhet från liknande arbetsuppgifter. Du har goda IT-kunskaper och vana att arbeta i affärssystem. Du behärskar svenska och engelska i både tal och skrift, behärskar du tyska är det en fördel.
Som person är du mycket analytisk, strukturerad och har ett utpräglat siffersinne. Du är noggrann, kvalitetsmedveten och lösningsorienterad. Du är prestigelös och ser alltid till verksamhetens bästa. Du har lätt för att skapa relationer såväl internt som externt och anpassar din kommunikation utifrån åhörare. Du trivs med och är duktig på att skapa goda och långsiktiga affärsrelationer.
För frågor kring tjänsten välkommen att kontakta Jeanette Hjalmarsson, mobil 072-1421272, Vi arbetar med löpande urval så välkommen att söka så snart som möjligt, dock senast 30 september.

Vårt företag

Montico är ett komplett matchningsföretag som erbjuder helhetslösningar till företag och privatpersoner inom rekrytering, bemanning och utbildning. Vi har närmare 1 000 anställda varav cirka 800 är konsulter utplacerade på uppdrag hos kund. Vi har kontor på över 20 orter i Sverige med huvudkontor i Tranås samt ett kontor i Polen för internationell arbetskraft. Läs mer på www.montico.se.

Din ansökan lämnar du via länken nedan.

Då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt.

Kontakt

Jeanette Hjalmarsson

Dela detta jobb

logga
Inköpare/Inköpschef

Montico AB