ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Inköpare i Uppsala

Företag Jurek
Ort
Kategorier
Utgår

2022-01-29

Ansök nu

Inköpare i Uppsala

Har du några års erfarenhet av inköp på operativ och strategisk nivå samt är bekväm med att arbeta på engelska? Är du en strukturerad och ansvarsfull person med stort driv och engagemang? Då kan detta uppdrag vara en möjlighet för dig! Till vår kund i centrala Uppsala söker vi nu en inköpare med tillträde efter årsskiftet där du får förmånen att bidra med din kunskap samtidigt som du får möjlighet att utvecklas i din yrkesroll. Här erbjuds du att jobba i en internationell och spännande miljö tillsammans med ett engagerat och härligt team, goda pendlingsmöjligheter, trevliga lokaler och gott kaffe. Varmt välkommen din ansökan redan idag!

Som konsult hos oss på Jurek Rekrytering & Bemanning är du anställd hos oss och uthyrd till en eller flera av våra olika kunder. Förutom en mängd förmåner som friskvårdsbidrag, försäkringar, kollektivavtal och karriärmöjligheter, erbjuds du möjligheten att utöka dina erfarenheter och kompetenser samtidigt som du bidrar med dina värdefulla kunskaper.

Arbetsuppgifter

Som inköpare på detta uppdrag arbetar du både operativt och strategiskt och kommer ha ekonomiskt ansvar för budget och försäljning. Inköpsprocessen omfattar hela kedjan från strategisk planering, analys- och upphandlingsarbete till avtalsförvaltning. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att innefatta:

- Förhandla och dokumentera avtal
- Inköps- och leveransplanering
- Ansvara för utvärderingar och beställningar
- Skapa inköpsordrar i affärssystemet baserat på inköpsförfrågan
- Ansvara för att skapa leverantörer i ERP-systemet och underhåll av masterdata i ERP-systemet
- Övervaka specialprocesser och kontrollera alla relaterade förfrågningar

Vem är du?

För att lyckas i rollen ser vi att du med fördel har en för tjänsten relevant högskoleutbildning, exempelvis ekonomi eller inköp, alternativt arbetslivserfarenhet inom inköp på en operativ och strategisk nivå. Du har bekväm i att arbeta på svenska och engelska i både tal och skrift och är van vid inköpsverktyg. Vidare har du har grundläggande kunskaper inom ekonomi, en juridisk- och riskmedvetenhet samt teknisk förståelse. Starkt meriterande är om du har kunskap om tillverkning och kvalitetskrav inom läkemedels- och medicinteknikindustrin.

Som person söker vi dig som är trivs med att ha mycket ansvar, driver ditt eget arbete framåt och arbetar strukturerat. Du har stor analytisk förmåga och vill bidra till att öka företagets lönsamhet samtidigt som du är trygg i dig själv och är bekväm med förhandlingar. Du trivs både med att planera och följa upp, har ett professionellt och förtroendeingivande bemötande samt har en mycket stark kommunikativ förmåga. 

Du erbjuds

Tjänsten är på 100% med start efter årsskiftet eller enligt överenskommelse och kommer pågå i minst 12 månader. Arbetstiderna är förlagda vardagar dagtid. Du kommer att vara anställd som konsult av Jurek. Då urvalsprocessen och intervjuer sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se. Vid frågor angående tjänsten är kontakta gärna ansvarig konsultchef Hanna Broström på hanna.brostrom@jurek.se

Om Jurek

Jurek är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, administration samt marknad och management.

 

Dela detta jobb

logga
Inköpare i Uppsala

Jurek