ekonomijobb.se

Om företaget / verksamheten

LKAB är en internationell högteknologisk gruv- och mineralkoncern som bryter och förädlar Norrbottens unika järnmalm för den globala stålmarknaden. Hållbarhet är kärnan i vår affärsidé och vår ambition är att vara ett av de mest innovativa, resurseffektiva och ansvarstagande företagen i branschen. Koncernen, som omsatte cirka 26 miljarder kronor 2018 och har cirka 4 200 anställda i 12 länder, rymmer även industrimineraler, borrsystem, tågtransporter, bergtjänster och fastighetsbolag.

Om tjänsten

Vi söker nu en inköpare till norra ekonomi och försörjning med placeringsort i Kiruna. Som inköpare är du en central resurs avseende skapande av förfrågningsunderlag, upphandling av entreprenader och material till samtliga verksamheter inom LKAB i Kiruna. 

Du kommer att vara placerad och ingå i teamet för operativt inköp bestående av 8 personer som har ett nära samarbete med den strategiska delen av LKAB:s inköpsorganisation. Huvudsaklig inriktning för tjänsten är att verka som inköpare mot våra interna kunder och beställare i gruvan. 

Dina kvalifikationer

Är du en person med hög integritet och en bra kommunikativ förmåga? 

Stor vikt läggs vid personliga egenskaper, då du hanterar kontakter både internt och externt inom företaget. 

Du har en gymnasieutbildning gärna med teknisk eller ekonomisk inriktning. Meriterande är erfarenhet från LKAB:s verksamhet, gärna underjordsvana. 

Engagemang, Nytänkande och Ansvar är viktiga ledord för dig i ditt dagliga arbete. Hos oss på LKAB är det viktigt att ha ett inkluderande klimat där alla känner sig välkomna och vi ser fram emot de nya tankar, idéer och synsätt som du har med dig.

Vi erbjuder

Ett jobb i en högteknologisk, internationell Mineralkoncern med storskalig verksamhet på en global, konkurrensutsatt marknad. Vi kan erbjuda del i företagets belöningssystem, förmåner som studiestöd och tandvård, friskvård med möjlighet till varierande aktiviteter inom Kiruna stad samt andra aktiviteter inom LKABs föreningar inom ex friluftsliv eller konst.

Övrig information

Ansökningar hanteras löpande skicka gärna in ansökan så snart som möjligt. Välkommen in med CV och personligt brev senast 31 juli 2019. För mer information om tjänsten vänligen kontakta sektionschef Anders Wikström 0980-53202.

Inför rekryteringsarbetet har LKAB tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Fackliga kontakter: 

Unionen Norra - Sakari Alanko, 0980-72508
Akademikerföreningen Kiruna/Svappavaara - Peter Johansson, 0980-62239
Ledarna Kiruna/Svappavaara - Ingegerd Kyrö, 0980-71050

Inköpare Division Norra

Företag LKAB
Ort
Kategorier
Utgår

2019-07-31

Ansök nu

Dela detta jobb