ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Inköpare av elektronikkomponenter till Axis!

Företag Gigstep
Ort
Utgår

2022-05-20

Ansök nu

Inköpare av elektronikkomponenter till Axis!

Vi söker nu dig som vill jobba som inköpare av elektronik komponenter hos Axis Communications i Lund. Du kommer i denna rollen ha en stor möjlighet att göra skillnad för Axis genom att påverka deras inköpskostnader.

Detta är ett konsultuppdrag, eller gig som vi kallar det på Gigstep. Du blir inledningsvis anställd av Gigstep i 6 månader med möjlighet till förlängning. Tjänsten är placerad i Lund och startdatum är omgående, men viss flexibilitet finns för rätt kandidat med en grym inställning.

Arbetsuppgifter

Som inköpare hos Axis så kommer du ansvara för att förhandla om produktkostnader med Axis kontraktstillverkare samt jobba med kostnadsreducerande aktiviteter. Du kommer ha en nära dialog med kontraktstillverkarna och leverantörer och driva förbättringar inom tillverkningsstrategin. Du har ett ansvar för att följa upp samt optimera olika parametrar som påverkar inköpskostnader, såsom orderkvantiteter, efterfrågeändringar och leveransvillkor.

Om dig

Som person är du analytisk och du kan enkelt analysera stora mängder data som är relevant för beslutsprocessen. Du är även strukturerad, ambitiös, självgående och mycket resultatdriven. Du ser trivs i att samarbeta i ett team och tillsammans arbeta mot gemensamma mål. Du tycker om att ha dialoger, diskussioner och att förhandla med leverantörer, öppenhet och starka kommunikationsfärdigheter är därför viktiga egenskaper i denna rollen. Utöver detta så är kunskap om kontraktstillverkning, elektroniktillverkning och elektronikmarknaden högst meriterande.

Vi ser gärna att du har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi eller Supply Chain. Du behöver ha arbetat i en inköpsroll tidigare, minst 2 års erfarenhet. Du kommunicerar obehindrat i både svenska och engelska, tal och skrift. Du behärskar MS Office och är ett riktigt excel-guru. Har du erfarenhet av ERP-system i allmänhet och IFS Applications i synnerhet, så är det ett plus i kanten.

Om Axis Communications

Axis creates network solutions that provide insights for improving security and new ways of doing business. Through continual innovation since 1984, Axis is the industry leader in network video, and offers products and services for video surveillance and analytics, access control, intercom and audio systems.

Axis celebrate diversity and are committed to creating an inclusive environment for all employees. Axis commitment to inclusion across gender, age, identity and experience drives us forward. Axis has more than 3,500 committed employees in over 50 countries and collaborates with partners worldwide to deliver customer solutions.

Together, we re-imagine tomorrow

För mer information besök Axis hemsida

Dela detta jobb

logo
Inköpare av elektronikkomponenter till Axis!

Gigstep