ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Inköpare

Ort
Kategorier
Utgår

2023-02-14

Ansök nu

Inköpare

Om företaget

 

Hedson är en ledande leverantör av högklassiga system för härdning, lyftning och rengöring till bilverkstäder och industriföretag över hela världen.

 

Hedson sammanför tre produktmärken med en lång historia av innovationsexpertis i högpresterande verkstadsutrustning: Drester, Herkules och IRT.

Under årtiondena har våra varumärken fått ett oöverträffat rykte för kvalitet, prestanda, effektivitet och tillförlitlighet i sina respektive segment.

Dina arbetsuppgifter

Som operativ inköpare hos oss på Hedson Technologies blir du en viktig del i att säkerställa materialförsörjningen till vår produktion. Du kommer att ansvara för att koordinera ingående material i nära samverkan med produktion och projektledning.

Du är drivande i frågor rörande produkten som ska köpas in. Arbetet innefattar bland annat orderläggning, leveransbevakning, reklamationshantering, förfrågningar samt leverantörsavstämningar kring orderstatus.

Tillsammans med övriga på avdelningen arbetar ni aktivt med utveckling och effektivisering av inköpsprocessen. Resor i tjänsten kan förekomma.

Din profil

• Eftergymnasial utbildning inom inköp eller liknande, alternativt erfarenhet från liknande roll som inköpare, meriterande från tekniskt bolag men inget krav

• Förståelse för inköpsprocessen och ett utvecklat affärssinne

• Kunskaper i affärssystemet IFS, eller från liknade affärssystem

• Goda kunskaper inom Officepaket

• God kommunikativ förmåga och som behärskar svenska och engelska obehindrat i både tal och skrift

Som person är du serviceinriktad, lösningsorienterad och känner ansvar för dina arbetsuppgifter. Arbetet innebär en hel del administration och därför bör du vara strukturerad, noggrann och kvalitetsmedveten. I rollen kommer du att samverka med olika avdelningar och leverantörer och därmed behöver du vara en social och relationsorienterad person.

Om oss

Vad erbjuder vi dig?

Vi erbjuder dig ett roligt och varierande jobb i en öppen och trevlig miljö, här får du möjlig att växa och utvecklas i din yrkesroll.

 

Låter det intressant?

Vår samarbetspartner i den här rekryteringen är rekryteringsföretaget Premier. Har du frågor, så tveka inte att ringa rekryteringskonsult Anders Kristiansen tel. 070–7858647. Din ansökan skickar du in via Premiers hemsida, www.premier.se snarast, dock senast 16/1–2023. I den här rekryteringen kommer vi arbeta med löpande urval, så skicka gärna din ansökan idag. Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV. Välkommen med din ansökan!

 

Om Premier

Premier är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Vi har verksamhet på 6 orter och är idag ca 500 anställda. Vi är en helhetsleverantör vad gäller personal inom försäljning/marknad, ekonomi, industri, lager/logistik, teknik, HR, inköp och administration. Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar och att erbjuda både våra kunder och sökande bästa möjliga bemötande.

Dela detta jobb

logga
Inköpare

Premier Service AB