ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Inköpare

Ort
Kategorier
Utgår

2022-12-25

Ansök nu

Inköpare

På PowerCell utvecklar och producerar vi bränslecellstackar och system, drivna av vätgas, som genererar el utan andra utsläpp än vatten. Vi som jobbar här tycker om att göra skillnad tillsammans med varandra och våra kunder. Vi är i kraftig tillväxt och behöver bli många fler! Inköpsavdelningen består i dagsläget av av fyra personer.

Har du tidigare jobbat som inköpare, gillar ett varierande arbete, är en lagspelare och är nu redo att ta dig an nästa utmaning i karriären. Då är det här platsen för dig!

Inköpare

Som inköpare hos oss blir du en viktig del av PowerCells inköps- och logistikfunktion, där du kommer vara länken mellan våra leverantörer och vår produktion- och projektorganisation. I arbetsuppgifterna ingår behovsplanering, beställning, leveransbevakning och hemtagning av material. Andra arbetsuppgifter är till exempel systemvård, uppdatering av parametrar och viss fakturahantering. Du kommer även aktivt att delta i utvecklingen av våra leverantörer samt våra interna rutiner och processer.

För att trivas i rollen har du ett organiserat, strukturerat, noggrant arbetssätt och uppskattar att arbeta i team. Du är analytisk och gillar problemlösning samt tar egna initiativ för att uppnå resultat. Att kommunicera obehindrat i tal och skrift i svenska och engelska är inget problem för dig. Erfarenhet av arbete i affärssystemet Monitor är meriterande, men inget krav. Däremot föredrar vi att du tidigare jobbat som inköpare, gärna I producerande verksamhet.

Utöver teamet på inköp så kommer du som anställd hos oss på PowerCell bli en del av ett grymt härligt gäng! Vi är en mix av pingisfantaster, Gold FM nörda, träningsentusiaster och hobby mekare som bygger allt från flipperbord till minihus bakom cykeln inför semester, kan de bli bättre än så?!
Som du förstår får man mycket energi från skrattande kollegor, men det sägs även att vi har Sveriges bästa kaffe!

Känner du att det här passar dig som handen i handsken? Då är det bara att söka till oss direkt så bjuder vi på en kopp kaffe där du själv får avgöra om du tycker om vårt kaffe.

Dela detta jobb

Inköpare

Powercell Sweden AB