ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Inköpare

Företag ValueOne AB
Ort
Utgår

2022-05-31

Ansök nu

Inköpare

ValueOne söker två inköpare med erfarenhet från inköp av säsongsbaserade konsumentprodukter till ett sex månaders konsultuppdrag hos vår kund verksam inom retail. Uppdragen ska tillsättas snarast och är placerade i Stockholm.Om rollen

I rollen som inköpare förväntas du utveckla, etablera och genomföra företagets inköps- och leverantörsstrategier och planer. Du medverkar till att bygga, analysera, utveckla och optimera sortiment och produktval samt leverantörsbas och leverantörsrelationer. I samarbete med kategorichefen genomför du också marknads- och omvärldsanalyser. 

Som inköpare ansvarar du för produkternas ”Landed Cost”. Du ansvarar även för masterdata inom dina kategorier samt säkerställer att avtals-, leverantörs- och artikeldata är uppdaterade.

I rollen ingår även övergripande ansvar för reklamationsprocessen.

Du rapporterar till företagets inköpschef.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Kalkylering och inköpsprissättning.

  • Hantera och genomföra rutiner för val av leverantörer.

  • Identifiera och hantera sortiments-, leverantörs- och försörjningsrisker.

  • Säkerställa leverantörs- och produktkvalitet.

  • Förhandla och dokumentera pris-, marknads-, kampanj- och logistikavtal.

  • Analysera och optimera utifrån prisstrategi.

  • Analysera, följa upp och hantera finansiella rapporter & KPI:er.

  • Upprätta och administrera inköpsordrar samt ta emot och verifiera orderbekräftelser.

Erfarenhet och kompetens

Uppdraget kräver relevant universitet- eller högskoleutbildning med minst fem års dokumenterad erfarenhet av inköpsarbete på olika nivåer. Viktigt är också att du har erfarenhet från inköp av säsongsbaserade konsumentprodukter. Vi förutsätter att du talar och skriver svenska och engelska flytande

Till uppdraget söker vi dig som är van att förhandla och har tidigare erfarenhet av arbete med Corporate Sustainability Responsibility (CSR). Därtill bör du ha god data- och systemvana. Som person är du affärsmässig och prestigelös och har ett gott öga för detaljer samt förmåga till helhetsperspektiv.

Ansökan

 

Ansökan och CV skickar du in via vår hemsida: https://valueone.se/aktuella-jobb/. Vi hanterar ansökningar och tillsätter tjänster löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor om uppdragen är du välkommen att kontakta Olof Widmark på telefon: 070-786 80 99 alternativt 010 332 29 20.  

ValueOne är specialister inom supply chain management, inköp och logistik. ​Vi erbjuder våra kunder tjänster inom tre affärsområden: uthyrning av inköp- och logistikkonsulter, rekrytering av inköpare och logistiker samt utveckling av företags supply chain verksamheter vad avser strategi, modell, metod, process, organisation och kompetens.

 

 

Dela detta jobb

logga
Inköpare

ValueOne AB