ekonomijobb.se

Inköpare

Ort
Kategorier
Utgår

2018-07-27

Ansök nu

Inköpare

Om dig

För att lyckas i tjänsten så tror vi att du har ett starkt kundfokus och är strukturerad samt resultatorienterad. Vi söker dig som har en relevant akademisk examen och dokumenterad erfarenhet som inköpare. Det är meriterande om du har erfarenhet från bygg- eller industriproduktion. Du är van att arbeta med olika affärssystem samt i Officepaketet. Rollen innebär frekventa kontakter med leverantörer, byggledare, entreprenörer och med produktionen i våra fabriker vilket ställer krav på att du kan utrycka dig väl i tal och skrift. Du är väl förtrogen med ritningsläsning och produktionsplanering. Samtidigt är du resultatorienterad och tycker det är viktigt att nå uppsatta mål i rätt tid. Du uppträder affärsmässigt och professionellt och har ett starkt kundfokus. Du har förmåga och vilja att arbeta strategiskt. Vi tror att du kommer att trivas i en liten organisation med korta beslutsvägar där vi värdesätter långsiktiga relationer och ett miljömedvetet arbetssätt som hela tiden utvecklas och förbättras tillsammans med dina kollegor.

Din profil

Eftergymnasial utbildning två år eller längre. 

Kompetenser krav

MS Office

Meriterande

Ritningsläsning
Husbyggnadsteknik

Inköpsvana

Affärssystem, produktkunskap

Språkkrav

Svenska

Arbetslivserfarenhet meriterande

Inköpare, 2–4 års erfarenhet
Upphandlare, 2–4 års erfarenhet

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att vara en nyckelperson för att förbättra våra inköp. Du rapporterar direkt till VD och arbetar i tät dialog med våra produktionsenheter. Som inköpare kommer du att ansvara för inköp, avtal och leveransprecision för alla våra leverantörer. Du kommer även att vara med i utvecklingen av våra produkter. 

  • Skapa stabila leverantörsrelationer 
  • Förbereder och genomför förhandlingar med leverantörer.
  • Utveckla strategier för inköp och leverantörer.
  • Ansvara för avtal.
  • Samverka med många intressenter både internt och externt.
  • Driva projekt kopplat till inköp och leverantörsutveckling.
  • Uppskatta att arbeta i en dynamisk miljö.
  • Arbeta med kravställningar från Svanencertifiering

Arbetsort: Valdemarsvik.
Anställningsform: Tillsvidare, Heltid 
Lön: Fast månadslön

Kontaktinformation

Vid frågor om tjänsten vänligen kontakta Hans Andersson, Arbetsledare.
Telefon: 0123-46670
E-post: hans.andersson@grannastrahus.se

Om oss

Grännäs Trähus är en av Sveriges ledande tillverkare av miljösmarta bostäder, byggda med trä som huvudsakligt råmaterial. Vi producerar lägenheter med trästommar och bidrar därmed till en långsiktig hållbar utveckling för vårt samhälle. Grännäs Trähus är ett modernt företag med gediget hantverkskunnande och mångårig erfarenhet av industriell träbyggnadsteknik. Vi förvaltar stolta husbyggnadstraditioner med mer är 80 år gamla rötter. Idag arbetar mer än 40 personer i fabriken i Valdemarsvik och 30 personer i fabriken i Gävle, som i en effektiv produktionsoptimerad process tillverkar kompletta lägenheter av hög kvalitet för bostadsprojekt i Sverige.

Dela detta jobb

Inköpare

Grännäs Trähus AB