ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Information process manager till storbank

Företag Academic Work
Ort
Kategorier
Utgår

2022-01-21

Ansök nu

Information process manager till storbank

Vi söker nu för kunds räkning en information process manager som är redo att ta en aktiv roll i förvaltning och utveckling av högkvalitativt fondinformationsmaterial. Du som söker är noggrann, har lätt för att samarbeta, tar egna initiativ och drivs av att utvecklas. Varmt välkommen in med din ansökan redan idag, vi jobbar med löpande urval!

Om tjänsten

Academic Work söker för bankens räkning en information process manager. I rollen kommer du att tillhöra ett team på fyra personer inom bankens fondbolag som ansvarar för att producera fondinformationsmaterial.

Du kommer under din första tid få en introduktion till rollen av en kollega i teamet som även agerar mentor under din första tid.

Du erbjuds

 • Långsiktiga utvecklingsmöjligheter inom banken

 • • Få in foten på en storbank och på sikt möjlighet till överrekrytering förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet 

 • Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande

Bakgrundskontroll

 • För denna process krävs ett utdrag ur belastningsregistret. Blir din ansökan aktuell kommer vi uppmana dig att fylla i den blankett som du finner här och skicka till registerutdrag@polisen.se eller med post till Rikspolisstyrelsen, Box 757, 981 27 Kiruna. Öppna inte detta kuvert. Detta öppnar vi i samband med ett erbjudande.

 • Kreditupplysning, genomförs i samband med ett erbjudande. 

 • En sekretessbilaga för banken signeras i samband med anställning

Arbetsuppgifter

Du kommer delta löpande i fondprojekt där din huvuduppgift blir att sammanställa legalt informations- och marknadsföringsmaterial för fonder.

I framtagandet av informationsmaterialet kommer du ha flera olika kontakter inom banken, inklusive kollegor i Luxemburg. Du kommer också ha kontakt med samarbetspartners utanför banken. I tjänsten ingår även att publicera och förvalta fondmaterial på olika websidor.

Vi söker dig som

 • Har en akademisk utbildning inom ekonomi/finans

 • Erfarenhet från Operations/BackOffice eller Middle Office, där du jobbat med systemrelaterade processer

 • Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift

Det är meriterande om du har erfarenhet av fondadministration.

Som person är du öppen och flexibel för en omväxlande omgivning där arbetstempot tidvis är intensivt. Vidare är du lösningsorienterad, strukturerad och noggrann – med ett öga för detaljer. Du gillar att ta fullt ansvar ”från ax till limpa” och du bör vara van vid att prioritera mellan tillfälliga, snabba leveranser och lite mer långsiktiga projekt som kan löpa parallellt. Du trivs med att jobba i ett team och har lätt för att samarbeta.

De försöker löpande dela med sig av vad de jobbar med och uppdatera varandra. Teamets totala leverans är alltid det viktigaste, och därför jobbar de aktivt med att fördela uppgifterna mellan varandraför att skapa bästa möjliga arbetsklimat.

Övrig information

 • Start: Omgående enligt överenskommelse 

 • Omfattning: Heltid, 38,5 timmars veckor

 • Placering: Stockholm

 • Övrigt: För den här tjänsten kommer vi begära ett belastningsutdrag samt utföra en kreditkontroll. Utöver det kommer du som anställs att skriva på ett separat sekretessavtal. 

 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.  

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Dela detta jobb

Information process manager till storbank

Academic Work