ekonomijobb.se

logga

IFRS kunnig koncernredovisningschef till medicinteknikbolag

Företag Jurek
Ort
Utgår

2021-01-21

Ansök nu

IFRS kunnig koncernredovisningschef till medicinteknikbolag

Till vår kund, ett globalt medicinteknikföretag, söker vi nu en IFRS kunnig interimskonsult för en roll som koncernsredovisningschef. Du kommer leda ett kompetent och självgående team om totalt tre personer. Detta är ett uppdrag som startar i februari/mars och löper ett år framåt.

Är du civilekonom i grunden och har erfarenhet av kvalificerad koncernredovisning samt av att leda personal kan det här vara rätt uppdrag för dig!

Arbetsuppgifter

I rollen som koncernredovisningschef kommer du vara högst ansvarig för koncernredovisningen samt leda teamet på tre personer som alla arbetar med koncernredovisning. Du kommer att rapportera till CFO.

Rollen som koncernredovisningschef innebär förutom ledarskap och strategiska frågor även en del operativt arbete. Du kommer kvalitetssäkra, stötta i transaktioner och agera bollplank men också kunna gå och arbeta hands on vid behov.

Vem är du?

Vi söker dig som är civilekonom eller motsvarade och har erfarenhet av en roll som koncernredovisningschef. Du har tidigare haft personalansvar och är van att arbeta med IFRS. Du har en god systemvana och har lätt för att sätta dig in i nya system. Vår kund arbetar i koncernredovisningssystemet AARO varför det ses som starkt meriterande om du har arbetat i det systemet.

Vi tror att du som söker är en målmedveten, strukturerad och lösningsorienterad person. För att vara framgångsrik i rollen tror vi även att du ett prestigelöst förhållningsätt till hoppa in och vara operativ när det behövs samt bidrar till ett gott arbetsklimat.

Du erbjuds

Du kommer att erbjudas en spännande roll som koncernsredovisningschef på ett globalt bolag inom medicinteknik. Bolaget sitter centralt i Stockholm. Tjänsten omfattar heltid och ingår i vår uthyrningsverksamhet och du kommer att vara anställd som konsult via oss på Jurek Rekrytering & Bemanning.

Vi går igenom ansökningar och håller intervjuer löpande, så se därför till att skicka in din ansökan så fort som möjligt! Vid eventuella frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Sophie Hersvall; sophie.hersvall@jurek.se

Ansök på www.jurek.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

logga
IFRS kunnig koncernredovisningschef till medicinteknikbolag

Jurek