ekonomijobb.se

logga

HR-Specialister med intresse för siffror och system

Företag Jurek
Ort
Kategorier
Utgår

2020-10-02

Ansök nu

HR-Specialister med intresse för siffror och system

Din intresseanmälan:
Vi på Jurek HR (tidigare ID Entity) vill gärna komma i kontakt med dig som är intresserad av att jobba inom HR med fokusområden så som Compensation and Benefits, HR Controlling, People Analytics och HR System. På Jurek HR träffar vi proaktivt HR-kandidater, och vill därför gärna komma i kontakt med dig som är intresserad av att ta nästa karriärkliv, antingen som visstidsanställd konsult hos oss, som underkonsult eller i en fast tjänst hos någon av våra kunder.

Gällande visstidskonsulter och underkonsulter söker vi efter personer för både kortare och längre uppdrag och som helst finns tillgängliga relativt omgående. I våra konsultuppdrag får du chans att lära dig om olika typer av branscher och organisationer.

Våra kunder är placerade i Stockholmsområdet och söker ofta efter personer med tidigare erfarenheter av just Compensation and Benefits, HR Controlling, People Analytics eller HR System. Vi vill att du har erfarenhet sedan tidigare samt gärna har en akademisk utbildning inom HR eller Ekonomi, YH-utbildning eller motsvarande.

För att få uppdateringar om aktuella tjänster/uppdrag och för senaste nytt inom HR – följ oss gärna på vår hemsida och på LinkedIn.

Välkommen med din intresseanmälan redan idag! Vi tar inte emot anmälningar via mail. Även om du inte hör av oss direkt kan du fortfarande vara aktuell för framtida rekryterings- och konsultuppdrag.

Om Jurek
Jurek erbjuder ett komplett utbud av konsult- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom Juridik, Ekonomi, HR, Marknad/Kommunikation och Administration. När du skickar in din intresseanmälan för nya uppdrag eller tjänster nedan, hamnar du i vårt nätverk och kan matchas med konsultuppdrag eller fasta tjänster.

Sökord: HR Controlling, People Analytics, HR System, HRIS, HR Analytics, statistik.

Dela detta jobb

logga
HR-Specialister med intresse för siffror och system

Jurek