ekonomijobb.se

Logo

HR-/Rekryteringsspecialist sökes till konsultuppdrag

Företag Jurek Bemanning
Ort
Utgår

2019-07-25

Ansök nu

HR-/Rekryteringsspecialist sökes till konsultuppdrag

Är du en erfaren rekryterare som är på jakt på ett nytt uppdrag inför hösten? Just nu söker vi dig som har erfarenhet av kvalificerad rekrytering, främst inom chefsrekrytering. Välkommen in med din ansökan!

Arbetsbeskrivning

Uppdraget kommer att ske hos kund inom ofentlig sektor där du främst kommer fungera som ett konsultativt stöd till chefer vid rekrytering (främst chefsrekrytering). Du kommer självständigt driva och stötta chefer i hela rekryteringsprocessen, samt ge service till organisationen gällande deras interna rekryteringsprocesser och rekryteringsfrågor i allmänhet (exempelvis med kunskap om diskriminering, UC och sociala medier). Uppdraget beräknas påbörjas i september och har en omfattning på ca 10–20 timmar/veckan.

Vem är du?

Som person har du ett coachande förhållningsätt, du har förmågan att kunna driva på. Vidare är du social och kontaktsökande. Du ska också ha;

  • Minst tre (3) års erfarenhet av chefsrekrytering
  • Erfarenhet av rekrytering av kvalificerade tjänster inom stor komplex verksamhet
  • Erfarenhet av att rekrytera enligt metoden kompetensbaserad rekrytering
  • Kunskaper i svenska, tal och skrift

Meriterande är om du arbetat i rekryteringsverktyget Talent Recruiter (HR Manager). Erfarenhet av rekrytering inom kommunalverksamhet och drivit rekryteringsprojekt.

Vad vi erbjuder

Ett konsultuppdrag på deltid (ca 10-20 timmar/vecka) med start i september. Du kommer att bli anställd av Jurek Rekrytering & Bemanning och vara uthyrd till vår kund. Vid frågor angående tjänsten är du varmt välkommen att kontakta konsultchef Kajsa Lidén via mail: kajsa.liden@jurek.se

Då urvalsprocessen och intervjuer sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.

Om Jurek

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, administration samt marknad och management.

Sökord: Rekryteringsspecialist, chefsrekrytering, Talant Recruiter

Dela detta jobb

Logo
HR-/Rekryteringsspecialist sökes till konsultuppdrag

Jurek Bemanning