ekonomijobb.se

I den här rollen arbetar du nära verksamheten på Tierpverken och uppdraget är att stötta organisationen, chefer och medarbetare i HR frågor. HR teamets uppdrag är att arbeta för att Atlas Copco Tierpverken ska fortsätta vara en attraktiv arbetsplats som vi som arbetar här kan vara stolta över och rekommendera till andra samt att leverera förstklassigt HR stöd till våra chefer. Inom det uppdraget har du särskilt ansvar för frågor kring kompetensförsörjning och digitalisering. 

Ditt uppdrag:

Med särskilt fokus på kompetensförsörjningsfrågor så skapar du tillsammans med kollegorna förutsättningar för Tierpverken att kunna rekrytera och attrahera rätt medarbetare på både kort och lång sikt. Att stödja våra chefer i arbetet med kompetensplanering för sina områden genom att upprätt kompetensmatriser och planera utvecklingsinsatser är en annan viktig del av ditt uppdrag.

Vi är ett litet tight team där vi hjälps åt med vår gemensamma uppgift och bidrar till varandras utveckling och framgång och därför är det viktigt att du är intresserad av samtliga HR frågor.

Vi vill att du bidrar till teamet och uppdraget med kompetens inom digitalisering. Vi ser stora möjligheter att underlätta för och stödja våra chefer på ett ännu bättre sätt genom mer effektiva processer. Att kunna driva förändring från idé till implementering är av största vikt för att lyckas med uppdraget.

Din utbildning & erfarenhet
Universitets- eller högskoleexamen med inriktning HR. Ett par års erfarenhet av kvalificerat HR arbete. Goda kunskaper i Office-paketet (Word, Excel, PowerPoint), Sharepoint. Goda kunskaper i engelska, både muntligt och skriftligt. Erfarenhet av HR-system t ex HR Plus, SAP är starkt meriterande.

Din profil
Du har ett genuint intresse av hela verksamheten och ser HR som en stödjande funktion. Du har en positiv och serviceinriktad attityd och ser lösningar snarare än problem. Viktigt är att du är en förebild vad gäller att efterleva våra värderingar Samarbete, Innovation och Engagemang vilket betyder ett starkt eget driv att alltid vilja förbättra och göra ditt bästa samt att utveckla och underhålla goda relationer både internt och externt. 
För att lyckas med rollen så krävs det även att du både kan bidra till att skapa och hålla struktur i dina processer. Vi arbetar med människor så en hög integritet är en förutsättning.

Ansökan & Frågor

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Camilla Berglund 072-1430620 alt camilla.berglund@atlascopco.com Din ansökan vill vi ha senast 2019-08-24.

HR Professional

Ort
Kategorier
Utgår

2019-08-24

Ansök nu

Dela detta jobb