ekonomijobb.se

logga

HR Manager till bolag inom produktion

Företag Jurek
Ort
Utgår

2020-07-11

Ansök nu

HR Manager till bolag inom produktion

Har du en bred bakgrund inom HR, är en van konsult och redo för ditt nästa uppdrag? Då kanske vi har uppdraget för dig!

Arbetsbeskrivning
För kunds räkning söker vi just nu en senior HR Konsult för uppdrag som senior HRBP/HR Manager. Vår kund är verksamma inom produktion med verksamhet på tre orter i Småland, men tillhör en internationell koncern. I rollen som HR manager kommer du vara ytterst ansvarig för alla frågor inom HR, såväl på operativ som strategisk nivå, för dessa tre orter. Du samarbetar tätt med HR i övriga Sverige och har flera internationella kontakter, men är ensamt ansvarig för dessa specifika verksamheter.

Vem är du?
Personen vi söker till detta uppdrag har flerårig erfarenhet från breda HR-roller (HRBP/HR Manager eller motsvarande). Du känner dig trygg i alla vanligt förekommande HR-processer och har en förmåga att självständigt driva ditt arbete framåt. Vi ser det som starkt meriterande om du har erfarenhet av arbete i producerande-/fabriksmiljö och du bör dessutom vara van att arbeta i internationella miljöer. Vidare är du trygg och van vid att hantera fackliga förhandlingar och att upprätthålla och utveckla fackliga relationer.
Som person är du kommunikativ, engagerad och framåtlutad. För att trivas i uppdraget tror vi att du gillar att vara en del av en föränderlig miljö.

Om uppdraget
Detta är ett konsultuppdrag via Jurek HR. Start för uppdraget är så snart som möjligt och löpande sex månader framåt (med möjlighet till sommarsemester, om önskvärt), på heltid. Vår kund har sin verksamhet i Småland och önskvärt är att fysiskt vara på plats majoriteten av uppdragsperioden, även om vi välkomnar dig som vill veckopendla/delvis önskar arbeta på distans. Urval och intervjuer kommer hanteras löpande, så skicka gärna in din intresseanmälan så snart som möjligt.

Vid frågor kring uppdraget är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef My Andersson på my.andersson@jurek.se alternativt 073 745 43 11.

Välkommen med din ansökan!

Sökord: HRPB; HR Business Partner, HR Manager, HR Chef, HR Konsult, HR, Human Resources.

Dela detta jobb

logga
HR Manager till bolag inom produktion

Jurek