ekonomijobb.se

We believe in people och det vill vi att du också gör. Vi söker dig som kommer göra oss till en ännu bättre arbetsplats.
 Centric är ett av Europas största privatägda och mest offensiva IT- och kompetensföretag. Vi har över 5000 anställda i sju länder och växer. I Sverige är vi mitt i en otroligt spännande resa, där vi expanderar kraftigt både inom IT-lösningar, IT-konsulting och vårdbemanning. Vi har ett ambitiöst mål att vara en av de allra bästa arbetsgivarna i Norden och här kommer du att spela en viktig roll. Centrics bolag i Norden omsätter idag ca 800 miljoner kronor och inom ett par år så ska miljarden passeras. I Sverige har vi vårt huvudkontor i Stockholm men vi finns också i Linköping, Göteborg och Malmö.

Arbetsuppgifter
Förutom att jobba aktivt med att ta oss upp bland de tio bästa arbetsgivarna i Sverige på Great Place To Work kommer du också jobba strategiskt med våra HR-processer, dokumentera och certifiera dessa samt utbilda våra chefer i HR-frågor. Du kommer arbeta aktivt med rekryteringar till vår sälj- och leveransorganisation samt fungera som en second line support till våra konsultchefer och rekryterare som varje dag jobbar stenhårt med att hitta våra framtida talanger. Då människor är vår största tillgång är det en självklarhet att du också sitter med i ledningsgrupperna för våra olika verksamheter. På Centric har vi en pragmatisk företagskultur vilket förstås kan tolkas på många sätt – men primärt betyder det att jobbet ska bli gjort – du är en do'er!

Du kan mycket om arbetsrätt i allmänhet och mycket om relevant lagstiftning och regler inom personal- och konsultindustrin. Tack vare detta kan du svara på frågor som gör att våra konsulter följs upp på bästa sätt. Pensions- och försäkringssystem är viktiga för många. Samma sak gäller för incitamentsprogram och bonusar! ?? Du har ett ansvar att vara vår administratör inom dessa områden.

Din profil och kvalifikationen
Du bör ha fem till åtta års arbetslivserfarenhet inom HR. Här i vår nordiska verksamhet är IT-sidan störst så det vore en stor fördel om du har erfarenhet från IT-industrin. Du kommer dock också att vara ansvarig för företaget som arbetar med vårdbemanning; Centric Care.

Vi vill att du ska ha relevant utbildning som ger dig den akademiska vikten av denna spännande position.

Du är vass på arbetsrätt och har erfarenhet av våra kollektivavtal med Unionen. Du är energisk, nyfiken på att lära dig en komplex organisation och har ett stort mod! Du har god affärsförståelse och kan snabbt sätta dig in i olika frågor. Du är naturligtvis en person som våra anställda, och särskilt chefer, vill bolla frågor med för att få jobbet gjort med hög kvalitet. Du kan organisera, vara tydlig, förstå och förklara. Allt för att få våra anställda att dra åt samma håll.

Vi letar helt enkelt efter dig som både vill och kan hjälpa Centric att bli en ännu bättre arbetsplats!

Vi ser fram emot att lära känna dig!

Vad vi erbjuder
Vi erbjuder dig tillgång till kontinuerlig kompetensutveckling tillsammans med ett roligt gäng med mycket värme och humor. Vi sitter i nya, fräscha kontorslokaler i Sundbyberg med närhet till pendeltåg, tunnelbana och tvärbana.

Känner du att det är dags för en ny rolig utmaning? Kontakta oss redan idag! Intervjuer sker löpande och vi vill därför tipsa dig om att ansöka till oss snarast möjligt.

Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras tecknade kollektivavtal med Unionen.

OBS! Du vet väl att du kostnadsfritt kan ladda ner tusentals e-böcker när du registrerat dig som sökande på vår hemsida. Där finns böcker inom allt från t ex IT, ekonomi, personlig utveckling, karriärstips till hur man skriver ett bra CV.

Gilla oss på facebook så att du inte går miste om nå't. Där listar vi våra lediga tjänster och kommer med tips och trix när det gäller jobbsökande; https://www.facebook.com/CentricSweden.
Har du några frågor kring tjänsten? Kontakta Melli Mehmeti på tfn: 0734-159357 eller melli.mehmeti@centric.eu.

Registrera din ansökan redan idag, då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Logga

HR Manager

Företag Centric
Ort
Utgår

2019-09-18

Ansök nu

Dela detta jobb