ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logo

HR- & Löneadministratör till kund i centrala Stockholm

Företag Jurek
Ort
Kategorier
Utgår

2022-09-01

Ansök nu

HR- & Löneadministratör till kund i centrala Stockholm

Är du en vass administratör med intresse för HR och erfarenhet av lönehantering? För vår kunds räkning, en affärsjuridisk advokatbyrå, söker vi nu en HR-& löneadministratör. Uppdraget har start så snart som möjligt och löpande sex månader framåt, med god chans till förlängning alternativt överrekrytering till kund.

Arbetsbeskrivning

Som HR- & Löneadministratör har du en viktig roll i organisationen och kommer att tillsammans med HR-chefen utveckla och bygga upp administrativa rutiner & processer för HR-avdelningen. Framför allt kommer du att hantera allt operativt arbete kopplat till lön för organisationens ca 130 anställda. Du ansvarar själv för hela lönehanteringen och förberedelser av alla underlag kopplat till lön. Vidare arbetar du även med fakturahantering, lönekartläggning och lönerevision, samt processer kopplat till förmånsbeskattning.

Förutom administrativt lönearbete innefattar rollen HR-administrativa uppgifter av varierade karaktär så som bland annat:

- Framtagning och hantering av anställningsavtal och arbetsgivarintyg
- Attestering och hantering av tidrapporter
- Uppdatering av personalhandbok i den utsträckning det rör lön och förmåner
- Arbeta med koordinerande med onboarding av nyanställda
- Arbeta med statistik och KPI:er kopplat till exempelvis sjukdom och personalomsättning
- Sammanställa underlag inför utvecklingssamtal
- Hantera ledighetsansökningar
- Assistera projekt kopplat till rekrytering och trainee-program tillsammans med People manager

Du arbetar i HR- och löneprogrammet Hogia.

Vem är du?

För att lyckas i rollen ser vi att du har god erfarenhet av att självständigt arbeta med lönehantering och löneadministration. Kanske har du arbetat som löneadministratör i några år och är nu nyfiken på att arbeta med fler uppgifter kopplat HR?

Som person tror vi att du självständigt uppskattar att ta eget ansvar och driva löneprocessen framåt. Du är strukturerad och noggrann och trivs i en bred roll där arbetsuppgifterna kan se olika ut från dag till dag. Du tycker om att bidra med nya idéer och arbetssätt för att utveckla och förbättra verksamheten. Vidare trivs du med att arbeta i team och kommunicera och samarbeta med dina kollegor.

Du erbjuds

Här kommer du att få arbeta på en mindre HR-avdelning och arbeta tillsammans med ett härligt gäng som präglas av stark laganda och inkluderande kultur. Då organisationen är en förändringsfas tillträder du en roll med möjlighet till att påverka och bygga processer och rutiner.
Detta är ett konsultuppdrag via Jurek HR med start så snart som möjligt och sex månader framåt, med tilltänkt överrekrytering för rätt person. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef My Andersson på my.andersson@jurek.se. Vi ser fram emot din ansökan!

Sökord: Löneadministratör, HR-administratör, HR

Dela detta jobb

Logo
HR- & Löneadministratör till kund i centrala Stockholm

Jurek