ekonomijobb.se

 

HR- & Löneadministratör på litet internationellt teknikföretag

Rollbeskrivning
Rollen som personaladministratör innebär ett brett och varierande arbete med det mesta som rör personalen i moderbolaget Thermo-Calc Software och dotterbolaget Questek Europe som sitter i samma lokaler, totalt ca 50 personer. Du kommer att arbeta i teamet Finance & IT som består av 6 personer och leds av ekonomichefen.

Den ena huvuduppgiften är löneadministration; d.v.s. administration av- och förberedande arbete i tidrapporteringssystemet, hantering av utlägg, reseräkningar och friskvård, administration av- och löneberedning i lönesystemet, utbetalning av löner och slutligen deklaration av arbetsgivaravgifter.

Den andra huvuduppgiften är personalsamordning; d.v.s. att utveckla och underhålla personalinformation via intranätet och personalhandboken, att introducera nyanställda till dessa samt tidrapportering,  personalpolicys och försäkringar, att samordna personalaktiviteter samt att stödja personalansvariga i diverse personalfrågor.

Den tredje huvuduppgiften är kontorstrivsel och tillgänglighet; d.v.s. att fånga upp och åtgärda diverse kontorsfrågor, med hjälp av leverantörer och/heller hyresvärd när så krävs, samt att administrera vissa löpanda kontorsfrågor såsom nyckelbrickor.

Sökande
Du är flexibel, hjälpsam och uppskattar bredd och variation i dina arbetsuppgifter.
Du arbetar med löneadministration och/eller är nyutbildad specialist. Du är även bekväm med att tala och skriva på engelska. Ett bredare intresse och erfarenhet av personalfrågor meriterande.

Företagsbeskrivning
Thermo-Calc Software är ett litet men växande internationellt företag som efter att ha knoppats av från Kungliga Tekniska Högskolan 1997 levererar ledande simuleringsmjukvara för materialdesign till forskning och industri i över 70 länder. Produkterna tillåter en mer effektiv och miljövänlig utveckling av framtidens högpresterande material och industriprocesser.

Huvudkontoret ligger i Solna, i ljusa och moderna lokaler, med gångavstånd till Solna station och Mall of Scandinavia. Här arbetar ett internationellt lag på ca 50 personer, varav merparten med att utveckla företagets produkter.

Företaget har god personalpolitik och lägger stor vikt vid friskvård, hälsa och kompetensutveckling. Företaget har vidare ett generöst bonussystem som omfattar samtliga medarbetare.

Våra värdeord är: 

  • Engagemang, vilket är avgörande för vårt rykte som pålitlig leverantör av mervärde.
  • Samarbete, vi ser styrkan i att arbeta tillsammans och värdet i att stödja kollegor och kunder. 
  • Rättvisa, då vi tror på långisktigheten i att vara ärliga mot oss själva och varandra samt att alltid söka vinn-vinn lösningar. Vi är noga med att behandla andra såsom vi själva vill bli behandlade.
     

 

HR- & Löneadministratör på litet internationellt teknikföretag

Ansök nu

Dela detta jobb