ekonomijobb.se

Om företaget / verksamheten

LKAB är en internationell högteknologisk gruv- och mineralkoncern som bryter och förädlar Norrbottens unika järnmalm för den globala stålmarknaden. Hållbarhet är kärnan i vår affärsidé och vår ambition är att vara ett av de mest innovativa, resurseffektiva och ansvarstagande företagen i branschen. Koncernen, som omsatte cirka 26 miljarder kronor 2018 och har cirka 4 200 anställda i 12 länder, rymmer även industrimineraler, borrsystem, tågtransporter, bergtjänster och fastighetsbolag.

Om tjänsten

I HR Shared Services samlas merparten av HR:s administrativa arbetsuppgifter. HR Shared Services består av fyra processteam: HR Administration, Utbildning, Lön och HR Masterdata. Processteamen har olika ansvarsområden och samtliga har till uppgift att genom ett professionellt och kundfokuserat arbetssätt guida kunderna genom HR-relaterade ärenden.

Vi söker en erfaren HR Koordinator till vårt löneteam med stationering i Malmberget. Teamet är en del av HR Shared Services och består av elva medarbetare.

Teamets främsta arbetsuppgifter är hantering av löpande uppdrag i samband med löneutbetalningar så som tidrapportering och schemahantering. Andra löne- och personaladministrativa ärenden som förekommer är uppföljning och kontroll av löpande lönefrågor, säkerställa korrekt data i lönesystem, förbereda och beräkna visst löneunderlag. Som HR Koordinator ansvarar du även för utredningar och rapportering som kravställs från olika myndigheter.

På LKAB använder vi ett lönesystem från Visma Agda samt tidredovisning- och personaladministrativa system från Personec/Aditro.

Dina kvalifikationer

Det här är tjänsten för dig som trivs med ett processorienterat arbetssätt, är serviceinriktad, engagerad och kan skapa förtroende. Du är noggrann och drivande i ditt arbete och tycker om att ta stort eget ansvar.

Att du har ett stort intresse av interaktion med människor är självklart, samtidigt som din integritet är hög.

Du som söker har slutbetyg från en gymnasieutbildning, gärna med administrativ inriktning. Kännedom om arbetsrätt, arbete med kollektivavtal eller erfarenhet från liknande arbete är meriterande.

Körkort: Lägst B

Engagemang, Nytänkande och Ansvar är viktiga ledord för dig i ditt dagliga arbete. För vår arbetsgrupp är det viktigt med ett inkluderande klimat där alla känner sig välkomna och tar ansvar för uppdraget. Vi ser fram emot en kollega som kan bidra till fortsatt utveckling av gruppen och vårt arbetssätt. Vi är öppna för de tankar, idéer och synsätt som du har med dig. Välkommen till vårt team!

Vi erbjuder

Ett jobb i en högteknologisk, internationell Mineralkoncern med storskalig verksamhet på en global, konkurrensutsatt marknad. Vi kan erbjuda del i företagets belöningssystem, friskvård med möjlighet till varierande aktiviteter, tandvård samt andra aktiviteter för vår personal.

Övrig information

Stationeringsort: Malmberget
Omfattning: Heltid (dagtid, flex)

För mer information om tjänsten, kontakta gruppchef Carola Fagervall, tfn. 0980-719 88

Inför rekryteringsarbetet har LKAB tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

HR Koordinator med inriktning mot Lön

Företag LKAB
Ort
Utgår

2019-12-15

Ansök nu

Dela detta jobb