ekonomijobb.se

Logo

HR-konsulter med erfarenhet av HR och löneadministration

Företag Jurek Bemanning
Ort
Kategorier
Utgår

2019-05-28

Ansök nu

HR-konsulter med erfarenhet av HR och löneadministration

Om verksamheten
Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.

Arbetsbeskrivning
Vi söker efter dig som är intresserad av att arbeta som konsult inom HR-området med fokus HR och löneadministration. Vi söker konsulter för både kortare och längre konsultuppdrag och som finns tillgängliga omgående. Våra kunder är placerade i Stockholmsområdet och söker efter HR-konsulter med tidigare erfarenheter HR- och löneadministration. Arbetsuppgifterna varierar beroende på uppdrag och kund men fokus är komma in och stötta i våra kunders arbete i de HR-administrativa och löneadministrativa delarna.
Exempel på arbetsuppgifter är följande: 

  • Sköta löneadministrationen för kunden alternativt arbeta gentemot en outsourcad lönepart.
  • Förbereder statistik och rapporter, nätverka med extern löneleverantör och andra myndigheter. 
  • Samarbeta med övriga medarbetare på HR-avdelningen och stötta i arbete med exempelvis onboarding, exitprocesser, rekryteringsadministration.
  • Ge HR-support till övriga medarbetare och chefer i organisationen samt vara Superuser i  befintligt HR-system. 

Vi tror att du har erfarenhet av ovanstående arbetsuppgifter sedan tidigare samt har en akademisk utbildning inom området eller likvärdigt.
Som person är du serviceinriktad, noggrann och lösningsfokuserad och ser vad som behöver göras. Du är strukturerad och effektiv samt van vid att ge god service. 

Du ska ha god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift både på svenska och engelska samt goda Microsoft Office-kunskaper.

Du erbjuds
Du kommer att erbjudas ett spännande arbete inom HR-området och få chansen att lära dig olika typer av branscher och organisationer. Uppdragen kan komma att variera i längd och även sysselsättningsgrad beroende på våra kunders behov. Du kommer att vara anställd i Jureks uthyrningsverksamhet och vara stationerad ute hos någon av våra kunder.
Vid frågor är du varmt välkommen att kontakta Talent Manager inom HR, Elin Olofsson på elin.olofsson@jurek.se.

Välkommen med din intresseanmälan redan idag. Vi tar inte emot anmälningar via e-post.

Sista ansökningsdag
Vi intervjuar löpande, du är välkommen med din ansökan redan idag!

Dela detta jobb

Logo
HR-konsulter med erfarenhet av HR och löneadministration

Jurek Bemanning