ekonomijobb.se

Logo

HR-konsult med inriktning rekrytering till Landstingsägt bolag

Företag Jurek Bemanning
Ort
Kategorier
Utgår

2018-08-23

Ansök nu

HR-konsult med inriktning rekrytering till Landstingsägt bolag

Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, administration samt marknad och management.

Arbetsbeskrivning

Vi söker nu en HR-konsult med erfarenhet av rekrytering till ett Landstingsägt bolag i centrala Stockholm. Uppdraget omfattar heltid med start 27 augusti och pågår fram till 31 december 2018.

Du kommer att vara placerad på HR-avdelningen där du kommer att arbeta med inhouse-rekrytering av tjänstemän inom olika verksamhetsområden. I rollen som HR-konsult kommer du att vara ett stöd till chefer och arbeta självständigt med att searcha, intervjua och presentera kandidater.

Vem är du?

Vi söker dig som har arbetat minst fem år med rekrytering och med hela rekryteringsprocessen. Eftersom du kommer att arbeta med search är det viktigt att du erfarenhet av detta och mycket god kunskap i LinkedIn Recruiter. Du ska även ha god kunskap i något rekryteringsverktyg/annonsverktyg.

Som person är det viktigt att du kan arbeta självständigt, effektivt och att du snabbt kan sätta dig in i olika tjänster. Du har god förmåga att samarbeta och kan skapa goda relationer.  Du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska och engelska.

Du erbjuds

Detta är ett konsultuppdrag med start 27 augusti och som löper till och med den 31 december 2018. Du kommer att bli anställd av Jurek Rekrytering & Bemanning och vara uthyrd till vår kund. Vid frågor angående tjänsten är du varmt välkommen att kontakta konsultchef My Bergdahl via mail: my.bergdahl@jurek.se

Då urvalsprocessen sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.

 

Dela detta jobb

Logo
HR-konsult med inriktning rekrytering till Landstingsägt bolag

Jurek Bemanning