ekonomijobb.se

logga

HR-konsult med erfarenhet av kommun eller region

Företag Jurek
Ort
Utgår

2020-12-10

Ansök nu

HR-konsult med erfarenhet av kommun eller region

Just nu söker vi dig som har erfarenhet av brett HR-arbete inom kommun alternativt region. Uppdraget kommer ske i en kommun söder om Stockholm.

Arbetsbeskrivning

Som HR-konsult arbeta självständigt med de viktigaste HR-processerna. I rollen ligger primärt att vara arbetsgivarens företrädare vilket innebär, att ge HR-stöd åt förvaltningens ledare/chefer. Du medverkar till en god samverkan med de fackliga företrädarna. En stark och framgångsrik förvaltning förutsätter ett väl utvecklat ledarskap. I HR-uppdrag ligger att ge fortlöpande stöd men också att bidra till ett utvecklat chefs- och ledarskap.

Du kommer bland annat att arbeta med frågor inom organisationsutveckling, arbetsmiljö, rehabilitering, arbetsrätt samt mycket arbete med facklig samverkan.

Vem är du?

Vi söker dig som är duktig på att kommunicera med människor och framförallt med chefer på olika nivåer och med olika erfarenheter. Du har ett förtroendeingivande förhållningssätt och god förmåga att vara den stödjande funktion som efterfrågas. Vidare ser vi att du är prestigelös och en god lagspelare. Du är också strukturerad; du planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt samt sätter upp och håller tidsramar. Du är proaktiv och har förmåga att prioritera bland olika HR-inriktade insatser. Vi ser också att du uppfyller följande krav;

  • Högskoleutbildning inom personal- och arbetslivsfrågor eller liknande beteendevetenskaplig utbildning
  • Minst tre års arbetslivserfarenhet av kvalificerat brett HR-arbete (i HR-stöd till chefer, arbetsmiljö, rehabilitering, arbetsrätt)
  • Erfarenhet av HR arbete i kommun eller region

Du erbjuds

Ett konsultuppdrag på heltid 100%. Uppdraget förväntas börjar efter årsskiftet, ev. tidigare och löper cirka 6-8 månader. Du kommer att bli anställd av Jurek Rekrytering & Bemanning och vara uthyrd till Huddinge kommun. Vid frågor angående tjänsten är du varmt välkommen att kontakta konsultchef Kajsa Lidén via mail: kajsa.liden@jurek.se

Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, administration samt marknad och management.

Då urvalsprocessen sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.

Dela detta jobb

logga
HR-konsult med erfarenhet av kommun eller region

Jurek