ekonomijobb.se

Logo

HR-konsult inom Learning & Development samt Comp & Ben

Företag Jurek Bemanning
Ort
Utgår

2019-10-20

Ansök nu

HR-konsult inom Learning & Development samt Comp & Ben

 

Vi söker nu tillfällig förstärkning till vår kunds HR-team med start så fort som möjligt, minst till årsskiftet men mer troligt till mars 2020. Vi söker en HR-konsult som kan projektleda och koordinera det operativa arbetet inom Learning & Development (ca 60%) och Compensation & Benefits (ca 40%).  Du kommer tillhöra ett större HR team på 15 personer och ingå i ett bolag på en häftig förändringsresa!

Arbetsuppgifter

Rollen inom Learning & Development innebär att självständigt leda och koordinera arbetet med att planera, genomföra och följa upp utbildningsinitiativ. Just nu påbörjas planeringen för 2020 och en utbildningsplan behöver snart finnas klar för två av bolagets största affärsområden. Du behöver vara den som leder detta arbete och säkerställer att utbildningar planeras in, att kursansvariga finns, att syfte och mål för varje utbildning definieras etc. Utbildningsplanerna måste i god tid inför det nya året kommuniceras till verksamheten så att medarbetare kan anmäla sig till utbildningarna. Kursadministrationen sköts av en HR-administratör.

I rollen ligger också ansvar för:

 • Att ta fram förslag på riktlinjer inom området riktade till medarbetare och chefer, allt eftersom frågeställningar dyker upp från kursadministratör eller verksamhet
 • Löpande hantering av fakturor och kostnadsfördelning
 • Vara kontaktperson mot utbildningsleverantörer
 • Kontaktperson gentemot verksamheten för övergripande utbildningsfrågor, att utreda och söka rätt på svar
 • Kommunikation på intranätet kring utbildningsfrågor
 • Utreda hur nya GDPR-utbildningar och säkerhetsutbildningar kan införlivas i onboardingen på ett sätt som möjliggör en effektiv hantering av dessa.
 • Ansvar för onboardingchecklistor på intranätet tillsammans med bolagets Employer branding specialist
 • Planera och koordinera chefsutbildningar som tas fram av ansvariga för ledarutveckling
 • Ge stöd till kursadministratör i frågor där hon inte själv kan fatta beslut

Rollen inom Compensation & Benefit handlar om att vara Compensation & Benefit specialist behjälplig med projektledning, planering, samordning, koordinering av olika initiativ till kommunikation av förändringar inom t ex bonusmodell samt villkor och förmåner.

I rollen ligger också ansvar för:

 • Att bidra till och paketera förslag till policies och riktlinjer inom området riktade till medarbetare och chefer, allt eftersom frågeställningar dyker upp från verksamhet
 • Strukturera och lägga upp planer för att analysera och implementera förändringar.
 • Kommunikation på intranätet och direkt till chefer i Compensation & Benefit-frågor

Vem är du?

Vi söker dig som har några års erfarenhet från en bred HR roll samt att du har viss erfarenhet från Compensation & Benefit och Learning sedan tidigare. Du är en god kommunikatör och en strukturerad koordinator och projektledare. Du är inte rädd för att driva på och se till att beslutas fattas i rätt tid. Du tycker om administration och har lätt för att formulera dig för att på ett enkelt sätt få fram budskapet.

Du erbjuds

Vi på Jurek HR (tidigare ID Entity) erbjuder dig som konsult spännande utmaningar där du ges möjlighet att utvecklas inom din HR-roll. Vi månar om dig som konsult och strävar efter långsiktiga samarbeten både med kunder och konsulter. Som konsult hos oss ges du, förutom spännande uppdrag, möjlighet att dela din resa med andra konsulter. Med jämna mellanrum anordnar vi tillfällen för er att mötas genom seminarier och roliga konsultaktiviteter.

Urval och intervjuer sker löpande så sök tjänsten redan idag! Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta konsultchef Mimma Liwgren Norling, mimma.liwgren.norling@jurek.se, 072-910 18 71.

Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.

Sökord: Learning, Learning & Development, Compensation & Benefit, HR, HR specialist, HR administratör, HR generalist

Dela detta jobb

Logo
HR-konsult inom Learning & Development samt Comp & Ben

Jurek Bemanning