ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

HR Generalist till Witron, Bålsta

Företag Barona
Ort
Kategorier
Utgår

2021-12-12

Ansök nu

HR Generalist till Witron, Bålsta

Till WITRON söker vi nu dig som arbetat brett med HR frågor och som önskar vara med på en spännande uppbyggnads- och tillväxtresa. Du ges stora möjligheter att påverka och att sätta din egen prägel på rollen så ta chansen att utvecklas och utmanas i din HR profession. Sök tjänsten som HR Generalist!

Om WITRON
I över 50 år har WITRON varit en av de ledande internationella leverantörerna av effektiva automatiserade logistiksystem. WITRON-koncernen har 4 500 anställda över hela världen och en årlig omsättning på över 710 miljoner euro 2020. Några av kunderna som använder det effektiva automatiserade logistiksystemet är: Walmart, Porsche, Bosch, TetraPak och Gardena/Husqvarna.

Till år 2022 har WITRON valts ut för att bygga nästa generations logistikcenter med automatiserade logistiksystem för Axfood AB’s supportbolag i Sverige, med huvudsite i Bålsta. Det innebär en stor uppbyggnad av själva logistikcentret men också tillsättning av all nödvändig personal (upp emot 200 st anställda inom loppet av några år).

Om tjänsten
Inför verksamhetsstarten våren 2022 startar vi nu upp rekryteringen av en HR Generalist till siten i Bålsta. Som HR Generalist arbetar du brett inom området för HR men med ett initialt större fokus på HR administration, kontroll och svara på frågor gällande lön och förmåner samt aktiviteter kring medarbetarhälsa på arbetsplatsen. Du kommer att arbeta självständigt men med stöd från kollegor i ett internationellt HR team samt i nära samarbete med Site Manager i Bålsta. Du rapporterar till HR Business Partner Sweden & Finland och introduktion ges i framförallt Tyskland och Finland.  

Några typiska arbetsuppgifter

 • Daglig HR administration, framförallt vid nyanställning av personal
 • Översyn och kontroll av löner och svara på lönefrågor
 • Hantera aktiviteter kring hälsa och välbefinnande på arbetsplatsen
 • Delta i HR projekt såsom tex förmånspaket och HR processer
 • Koordinera och administrera viss rekrytering
 • Hantera och äga personalstatistik
 • Vara ett stöd vad gäller den svenska arbetslagstiftningen och gällande kollektivavtal

Mer om dig – vår nya HR Generalist
WITRON är ett stort familjeägt bolag som står för stabilitet och hjälpsamhet. Att sätta upp en ny site såsom den i Bålsta kommer att kräva stor flexibilitet och rätt inställning av dig. Mycket ska klaffa och många nyanställningar ska göras, därför behöver du vara flexibel och prestigelös - redo att ta dig an högt och lågt. Vidare behöver du tycka om att arbeta självständigt och trivas i en miljö där du utmanas och utvecklas varje dag. Vi söker ingen fullfjädrad person utan vi ser gärna att du vill utvecklas och bredda din kompetens genom att prova på varierande arbetsuppgifter. 

Kvalifikationer

 • Högskoleexamen inom HR, ekonomi eller annat relevant område
 • 3-5 års erfarenhet av brett HR arbete, gärna inom blue collar
 • Erfarenhet av enklare löne- och förmånsfrågor
 • Kunskaper inom arbetsrätt och gärna tidigare arbetat med kollektivavtal såsom Teknikföretagen/IF Metall
 • Flytande i svenska och engelska

För att lyckas i rollen är du självgående, initiativtagande och serviceinriktad. Det är ett stort plus om du har varit med i en uppbyggnadsfas tidigare och trivs i en entreprenöriell miljö.

Övertygad än? Sök redan idag!
Denna rekrytering sköts av Barona. Vi går igenom ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Tveka därför inte att ansöka redan idag! För frågor om tjänsten, välkommen att kontakta Sara Myrlöv | sara.myrlov@barona.se

För mer information om WITRON, se hemsidan: www.witron.de/en/

Dela detta jobb

HR Generalist till Witron, Bålsta

Barona