ekonomijobb.se

Logo

HR generalist till bolag i Kista

Företag Jurek Bemanning
Ort
Utgår

2019-10-05

Ansök nu

HR generalist till bolag i Kista

Nu söker vi en junior HR generalist till vår kund i Kista för ett längre konsultuppdrag. Du kommer att tillhöra en större HR avdelning där du får möjlighet att utbyta erfarenheter med kompetenta kollegor. Uppdraget ska tillsättas omgående och löper på i ca 1 år, med eventuell möjlighet till förlängning.

Arbetsuppgifter
Du kommer att stötta två av bolagets HR Business Partners med enklare samt administrativa frågor inom HR. Du kommer bland annat arbeta med rehabiliteringsärenden, få möjlighet att lära dig och sätta dig in i fackliga förhandlingar samt arbeta som chefsstöd till vissa av bolagets chefer där du hanterar enklare personalärenden. Du kommer även stötta i andra HR frågor och vara HR Business Partners behjälplig. På sikt kan det finnas möjlighet att växa in i en HR Business Partner roll.

Vem är du?

Vi ser att du som söker har arbetat inom HR i minst ett år. Du har viss inblick i HR processer och HR administration och trivs i en föränderlig organisation med högt tempo. Du gillar administration och samtidigt är du serviceinriktad, snabb, utåtriktad och hjälpsam. Är du i början av din HR karriär och vill utvecklas mot en HR Business Partner roll på sikt så är detta tjänsten för dig!

Du erbjuds

Vi på Jurek HR (tidigare ID Entity) erbjuder dig som konsult spännande utmaningar där du ges möjlighet att utvecklas inom din HR-roll. Vi månar om dig som konsult och strävar efter långsiktiga samarbeten både med kunder och konsulter. Som konsult hos oss ges du, förutom spännande uppdrag, möjlighet att dela din resa med andra konsulter. Med jämna mellanrum anordnar vi tillfällen för er att mötas genom seminarier och roliga konsultaktiviteter.

Urval och intervjuer sker löpande så sök tjänsten redan idag! Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta konsultchef Mimma Liwgren Norling, mimma.liwgren.norling@jurek.se, 072-910 18 71.

Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.

Sökord: HR Generalist, Hr administration, HR, HR specialist

Dela detta jobb

Logo
HR generalist till bolag i Kista

Jurek Bemanning