ekonomijobb.se

Till rollen som HR generalist/ Rekryterare på Irisgruppen söker vi nu en engagerad och driven person som vill vara med och bidra till koncernens fortsatta tillväxt och utveckling.
 
Du kommer att ha ett helhetsansvar för att leverera rätt profiler och sörja för att tillsammans med rekryterande chefer få rätt person på rätt plats. Tjänsten är i huvudsak på operationell nivå och innebär viss rörlighet då vi har verksamhet i hela landet. Du utgår från vårt huvudkontor på Sveavägen i Stockholm.
Du kommer att arbeta i ett centralt HR team men kommer självständigt hantera och ansvara för rekryteringsprocesserna från ax till limpa. Du skapar, underhåller och utvecklar ditt nätverk, och hanterar kreativt och professionellt etablerade och nya search-kanaler för att hitta och attrahera rätt kompetens. Dina uppdragsgivare är primärt linjechefer i koncernen.
I rollen ingår att kvalitetssäkra, administrera och driva rekryteringsprocesser framåt (delar i processen eller hela processen) utifrån en gemensam metodik, kompetensbaserad rekrytering.
 
Du är van att använda stöd-/personalsystem i ditt HR arbete och är inte främmande för att hantera andra HR uppgifter då HR teamet gemensamt ansvarar för leveranser inom samtliga HR processer.
För den här tjänsten behöver du ha;

  • En aktuell arbetslivserfarenhet inom kompetensbaserad rekrytering på minst 3 år
  • Goda kunskaper inom rekryteringsprocessens olika delar
  • En akademisk examen inom HR/PA-området
  • Mycket goda kunskaper i svenska i tal och skrift
  • Goda kunskaper i engelska i tal och skrift


Meriterande är certifiering i testverktyg
 
Som person är du en lagspelare med mycket energi och engagemang. Du har lätt för att skapa kontakter och underhålla relationer. Det är viktigt att du är självgående och kan driva processer strukturerat och effektivt hela vägen in i mål. Du har förmågan att se olikheter som eftersträvansvärt och berikande. Du kan hantera perioder med hög arbetsbelastning och tycker om ordning och reda.
Du är trygg, stabil och har självinsikt. För att trivas hos oss behöver du vara prestigelös, flexibel och ha integritet. Du är intresserad av varumärkesfrågor kopplat till ett arbetsgivarperspektiv och tycker att det är spännande med samhällsutveckling, arbetslivsfrågor och lärande.
Vi lägger stor vikt vid din personlighet och dina ambitioner.

Irisgruppen erbjuder en tjänst inom en rikstäckande utbildningskoncern med starka värderingar. Vi satsar på kompetensutveckling och arbetar för en trygg och god arbetsmiljö.
Vi har kollektivavtal och personalförmåner. Irisgruppen eftersträvar jämn könsfördelning och värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten. 

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid som inleds med 6 månaders provanställning. Anställningsstart snarast. Frågor kring tjänsten, kontakta HR-direktör Lena Andreis lena.andreis@irisgruppen.se
Vi hanterar inkommande ansökningar löpande och ser därför att du skickar in din ansökan snarast möjligt då tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum som är 24 februari.
 
Välkommen med din ansökan!

Logga

HR generalist med fokus på rekrytering

Företag Competens
Ort
Kategorier
Utgår

2020-02-24

Ansök nu

Dela detta jobb