ekonomijobb.se

HR-generalist

Ort
Utgår

2019-05-26

Ansök nu

HR-generalist

Länsförsäkringar Bergslagen har haft en stark tillväxt under de senaste åren och det är vi mycket glada för. På vår fortsatta tillväxtresa behöver vi nu bygga upp en proaktiv och effektiv HR-funktion. Så nu letar vi efter dig som idag arbetar i en HR-roll och som både strategiskt och operativt vill skapa förutsättningar för oss att vara där vi ska vara – nära kunden.  

Arbetet som HR-generalist  

Du kommer in i en mycket spännande fas där vi håller på att utveckla HR internt. I rollen som generalist arbetar du nära affären och samarbetar med chefer i alla HR- relaterade frågor. I rollen kommer du självständigt driva utvecklingsprojekt och ansvara för att tillsammans med chefer bygga upp och utveckla effektiva processer och rutiner kring rekrytering och rehabilitering. Arbetet innebär även löpande operativt arbete, att stötta avdelningarna för att de ska nå sina affärsmål genom strategiskt HR-arbete såsom attrahera nya medarbetare, kompetensutveckling, arbetsmiljöfrågor, lönebildning samt andra personalfrågor.  

Vem är du? 

Vi söker dig som vill arbeta affärsnära, både strategiskt och operativt med HR-frågor och med att utveckla och implementera professionella processer och verktyg. Du har en relevant akademisk utbildning med minst ett par års erfarenhet av brett och självständigt HR-arbete samt vana av att stötta chefer i alla HR-relaterade frågor. Att skapa goda relationer är naturligt för dig och du trivs i en öppen och social miljö.  

Som person är du lyhörd, driven och har lätt för att skapa förtroende. Du ser lösningar på problem och tar dig framåt i arbeten även om vägen inte är spikrak. Det är viktigt för oss att du är en prestigelös person som gärna hugger in där det behövs och som ser styrkan i att samarbeta. Vi är en värderingsstyrd organisation och drivs av våra värdeord som är tillgängliga, engagerade och nära.  

Vi tror att du kommer att trivas hos oss!  

Vi erbjuder dig ett roligt och varierat arbete med spännande utmaningar i en roll där du kommer göra skillnad och där får möjlighet att utvecklas. Länsförsäkringar Bergslagen är en prestigelös organisation som ger utrymme för egna idéer och initiativ. Här trivs vi på jobbet. Våra medarbetare vittnar om ett öppet klimat och gott samarbete kollegor emellan. Tjänsten är placerad i trevliga lokaler i centrala Västerås. 

Låter detta intressant? 

I den här rekryteringen samarbetar vi med Norén & Lindholm. Din ansökan registrerar du på www.norenlindholm.se senast den 26 maj. 

Kontakta gärna rekryterare Anna Hemmingsson på Norén & Lindholm för mer information. Telefon 021-81 18 88. Urval och intervjuer sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan. 

Fackliga representanter: Helena Lindberg 021-19 01 85 för Forena, Linda Kamsvåg 021-19 02 19 för Akademikerföreningen. 

Vi på Länsförsäkringar Bergslagen är 300 engagerade medarbetare som bor där våra kunder bor, handlar i samma affärer och har samma väder. Med kontor i Västerås, Örebro, Sala, Köping, Karlskoga och Lindesberg finns vi nära drygt 235 000 kunder – som alla tillsammans äger bolaget. Det gör att vi är försäkringsbolaget och banken som förstår vad våra kunder behöver för att känna trygghet för familjen, sina ägodelar, företaget och sina pengar. Allt samlat på ett ställe – genom hela livet.

Kort om tjänsten

Anställningsform
Tillsvidare 

Sista ansökningsdag:
2019-05-26

Arbetsplats
Västerås 

Dela detta jobb

HR-generalist

Länsförsäkringar Bergslagen