ekonomijobb.se

HR-generalist

Ort
Utgår

2019-04-06

Ansök nu

HR-generalist

HR-generalist

Vi söker, med placering i Malmö, en förstärkning till personalavdelningen.  

Arbetsuppgifter
Som HR-generalist på Förenade Care kommer ditt arbetsområde vara alla förekommande HR områden. Arbetsuppgifterna består bland annat av arbetsmiljö, lön och försäkringar, personaladministration, rekrytering och arbetsrätt. Du rapporterar till personalchefen.

Rollen som HR-generalist innebär att du på ett affärsmässigt, konsultativt och operativt sätt bistår chefer och medarbetare med din kunskap i hr-frågor. Du arbetar självständigt inom dina områden och här finns stora möjligheter att driva utvecklingsfrågor och ta egna initiativ.

Arbetsfältet är framför allt Skåne men ärenden kan finnas i hela landet, resor ingår i arbetet.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har akademisk utbildning inom HR eller högskoleutbildning som av arbetsgivaren bedöms som likvärdig. Du har minst 3 års arbetslivserfarenhet från HR/personalarbete, erfarenhet från vård- och omsorg är meriterande. Du har förhandlingsvana. Du har goda kunskaper i Officepaketet, framförallt i Word och Excel. Det förutsätts att du har en mycket god förmåga att kommunicera i tal och skrift.

B-körkort är ett krav.

Personliga egenskaper 
Vi tror att du är serviceinriktad och har ett lösningsfokuserat arbetssätt. Att du samarbetar bra med andra och är prestigelös och självgående. Att du är ansvarstagande och skapar förtroende.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. 
Anställning och information 
Det här är en tillsvidaretjänst på heltid, provanställning om 6 månader tillämpas. Möjlighet till deltid om önskemål finnes. Fast lön, kollektivavtal finns.

Välkommen med din skriftliga ansökan samt CV. Ange löneanspråk.

Intervjuer sker löpande med ansökningstiden. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut varför vi gärna tar emot din ansökan snarast. 

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare platsannonser.

Dela detta jobb

HR-generalist

Förenade Care AB