ekonomijobb.se

logga

HR & Ekonomi Administratör sökes!

Företag Jurek
Ort
Utgår

2020-11-26

Ansök nu

HR & Ekonomi Administratör sökes!

Trivs du när du får arbeta i ett högt tempo och med varierande arbetsuppgifter? Gillar du att vara "där det händer" och söker din nästa utmaning inom HR & ekonomi? Här ges du möjlighet till en bred roll som spänner över både HR & ekonomi där du kommer få ta ett stort eget ansvar. Låter detta som något för dig?

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:
-Kontering och uppföljning av fakturor i Palette
-Avstämning kring frånvaro och övertid
-Behjälplig med schemaläggning och bemanningsfrågor
-Ansvara för beställning av datorer, telefoner etc.
-Behjälplig vid evenemang
-Besvara frågor från medarbetare gällande t ex semester

Vem är du?
Vi söker dig som har något års erfarenhet från kontering och fakturering sedan tidigare. Du har goda datorkunskaper och framförallt erfarenhet från Excel. Har du tidigare erfarenhet från Palette så är det en fördel. Vi ser även gärna att du har erfarenhet av administration. Kanske är du ekonom i grunden och vill arbeta mer med HR? Eller så är du HR, men en fena på administration och Excel?

Som person ser vi att du är serviceminded, noggrann, anpassningsbar och självgående. Du har en positiv inställning och en god kommunikativ förmåga.

Ansökan
Tjänsten är ett långsiktigt konsultuppdrag med start omgående och löpande under 2021. Uppdraget är på deltid om 70 %, med en flexibilitet i hur arbetstiden förläggs. Har du mer frågor kring rollen kontakta my.andersson@jurek.se 072-910 18 71. Låter detta som något för dig? Ansök då redan idag. Urval och intervjuer sker löpande.
Vi ser fram emot din ansökan!

Dela detta jobb

logga
HR & Ekonomi Administratör sökes!

Jurek