ekonomijobb.se

Logo

PartnerTech Karlskoga AB

Har du bred erfarenhet av HR-frågor? Lockas du av en roll där du får möjlighet att kombinera såväl operativa som strategiska frågor? Är du självständig och trygg med att ta helhetsansvar för HR-frågorna på ett företag i stark medvind? Välkommen att söka tjänsten som HR-chef på PartnerTech Karlskoga AB!

Bakgrund

Kontraktstillverkande företaget PartnerTech Karlskoga AB har gjort en kraftig omsättningsökning de senaste åren. Med en toppmodern anläggning där kvalitet och kunnande står i fokus är man en given samarbetspartner när det handlar om komplex bearbetning av produkter. Kunderna återfinns inom försvarsindustrin, olja/gas liksom fordonsindustrin. PartnerTech Karlskoga AB sysselsätter ca 175 personer, varav ett 10-tal är chefer.

Nu ska ytterligare en nyckelposition rekryteras till verksamheten. Med hjälp av AxÖ Consulting söker man efter en engagerad HR-chef. Här får du möjlighet att jobba med HR-frågor på bred front - allt ifrån chefsstöd i enskilda ärenden till att jobba på strategisk nivå i ledningsgrupp. På PartnerTech Karlskoga AB finns en väl upparbetad struktur och ett gott samarbete med lokala fackliga parter. Nu söker vi dig som utöver att bibehålla goda befintliga strukturerna även vill utveckla HR-funktionen framåt!

Tjänsten är en direktrekrytering. Rekryteringsprocessen hanteras av AxÖ Consulting men du kommer att anställas direkt hos PartnerTech Karlskoga AB.

Arbetsbeskrivning

I rollen som HR-chef arbetar du operativt och strategiskt inom alla HR-processer i organisationen. Ditt arbete blir att driva och utveckla verksamhetsstödjande processer såsom kompetensförsörjning, ledar-och grupputveckling, förändringsledning, prestationsprocesser, ersättningsfrågor, kompetensutveckling, hälsoarbete och samverkansfrågor.

Du kommer att fungera som coach och bollplank till chefer och vara deras stöd i arbetsrättsliga frågor samt ansvara för förhandlingar med fackliga organisationer. En viktig del kommer också att vara det framåtsträvande arbetet där du fungerar som bollplank till VD och ledningsgrupp.

Du är även en central person vad gäller att omvärldsbevaka och vidareutveckla HR-funktionen i enlighet med företagets interna behov och utifrån gällande lagstiftning. Du kommer också att representera företaget vid mässor samt i relevanta nätverk inom till exempel kommun, skola och näringsliv. Rollen rapporterar direkt till VD och ingår i företagets ledningsgrupp.

Kvalifikationer

  • Du har akademisk utbildning inom personalvetenskap eller motsvarande.
  • Du har minst 5 års erfarenhet från arbete med personalfrågor, gärna med stor bredd i HR-frågor.
  • Du har goda kunskaper i svenska och engelska, såväl i tal som skrift.
  • Det är meriterande om du har erfarenhet från arbete inom tillverkande industri.

Din profil

För att lyckas i rollen söker vi dig som kännetecknas av att du har stor integritet samt god självkännedom. Du är en person som anser att glädje och humor berikar arbetslivet. Vidare är du självständig, trygg i dig själv och i din kunskap gällande HR-frågor. Du gillar att ta stort eget ansvar och är strukturerad. Du har fallenhet för att växla mellan att jobba med operativa frågor och med mer långsiktiga, strategiska frågor.  

Information och ansökan

Urval sker löpande. Tjänsten är en tillsvidareanställning och tillträde sker enligt överenskommelse. Vid frågor om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Oskar Bernling, AxÖ Consulting, på telefonnummer 073-915 70 61. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt.

 Om PartnerTech Karlskoga AB

PartnerTech Karlskoga AB har en av Sveriges modernaste anläggningar för avancerad mekanisk tillverkning och är en del av Permec group. Kärnan i verksamheten är bearbetning och tillverkning av produkter för försvarsindustrin. Denna unika kompetens och erfarenhet drar vi nytta av för kunder inom allt fler industriella områden där höga krav ställs på en hög förädlingsgrad. Vi jobbar kontinuerligt med att ha rätt kunskap och kunna hantera komplex bearbetning i svåra material.

Vi som arbetar på PartnerTech Karlskoga AB anser att resultat skapas genom engagemangkunskapförtroende och samarbete.

AxÖ Consulting AB har lång och gedigen erfarenhet från rekryterings- och konsultbranschen och har arbetat med såväl privat marknad som inom offentlig sektor. För mer information besök och ansökan:  www.axoconsulting.se. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via brev eller e-post. Varmt välkommen med din ansökan. 

Anställningsform    Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning    Heltid
Tillträde    Enligt överenskommelse
Löneform    Månadslön
Antal lediga befattningar    1
Sysselsättningsgrad    100 %
Ort    Karlskoga
Referensnummer    2019/82

Kontakt    
Oskar Bernling, 0739157061

Sista ansökningsdag    2019-06-09

HR-chef till PartnerTech Karlskoga AB

Företag AxÖ Consulting
Ort
Utgår

2019-06-09

Ansök nu

Dela detta jobb